Doğuma Hazırlık Bebeginizin cinsiyetini ilk ne zaman ogrendiniz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Wahayra

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
154
38
13
38
merhaba anneler ve anne adaylari bebeginizin cisniyetini ilk ne zaman ogrendiniz bide ilk soylenen dogrumu cikti ?

6 yaşındaki oğluma Dr daha 9 haftalıkken büyük ihtimalle erkek demişti. Şuan ikinci bebeğime hamileyim inş sağlıklı ve hayırlı olsun ama gönlümden kız geçiyor. Bklm ne zmn belli olcak bu sefer

merhaba anneler ve anne adaylari bebeginizin cisniyetini ilk ne zaman ogrendiniz bide ilk soylenen dogrumu cikti ?
bence zaten 9-10. haftalarda görüyorlar benim tahminim. ama söylemiyorlar. benim de 12-13. haftada belli olmuştu ama bakalım cumartesi günü kontrol var hala dediği gibi mi göreceğiz inşallah :)

Merhaba kizlar ben 12. Haftada ogrenmistim cinsiyetini ondan bir hafta once gittigimizde kesin degil ama erkek gibi demisti sonraki haftada kesin erkek dedi

İlk hamileliğimde 14 haftalıktım dr. um erkek dedi ve değişmedi. Şimdi 13 haftalık hamileyim az önce dr kontrolünden geldim. Dr.um testis göremediğini ve zaten erken olduğunu söyledi. Acaba kız mı diyorum:KK200::anneadayı:

Benim gibi olan var mı?

İlk hamileliğimde 14 haftalıktım dr. um erkek dedi ve değişmedi. Şimdi 13 haftalık hamileyim az önce dr kontrolünden geldim. Dr.um testis göremediğini ve zaten erken olduğunu söyledi. Acaba kız mı diyorum:KK200::anneadayı:

Benim gibi olan var mı?
Bana 11+5 te bakti kiza benziyor dedi simdi tatildeyim 2 haftaya gitcem o zaman kesin ogrencem insallah bizimde ilk cok heyecanliyiz :))

Ilk gebeligimde
22 haftalikken kiz dediler
Onun oncesi hep goremiyoruz diyorlardi
Kac doktora gittim tahmin bile edemezsiniz.

2. Gebeligimde 13. Haftamda benziyor
15 . Haftamda %80 erkek
18. Haftamda kesin erkek
Ama beni dun girdigim detayli ultrasyon ikna etti.
Hep bi acaba vardi kafamda

Back
X