Gebeyim troid

zeloss

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2024
123
21
18
21
Bugun gebe oldugumu ogrendim troid ilaci kullaniyorum devam edeyimi yoksa pazartesi randevum var randevuya kadar kullanmimi annem gebelikte ilac kullanmak kotu dedi ne yapmaliyim bide korkum var troidim en son epey yuksekti bebegime bisey olmaz degilmi

Canım devam etmen gerekiyor zaten içmezsen bebeğe sıkıntı yaratır gebelikte tiroit normalde bozuluyor bende haşimato hastasıyım ilaç içiyorum hamile kaldığımda da devam edilecek sık kontrol edilecek

Canım devam etmen gerekiyor zaten içmezsen bebeğe sıkıntı yaratır gebelikte tiroit normalde bozuluyor bende haşimato hastasıyım ilaç içiyorum hamile kaldığımda da devam edilecek sık kontrol edilecek
Ya benimki dusun 9 10 ay once 80 degerinde cikti dogru bir testmiydi yanlismiydi bilmiyorum ama dustuki gebe kaldim ama suan bu yuksek deger devam ediyorsa bebegime bisey olur diye korkuyorum

İlacını içmeye devam et iki gün kalmış doktorun kontrol eder
O an stresliydim uykusuzdum ondanmi bilmiyorum test yerimi yanlis olctu bilmiyorum ama bide ucak yolculugu yapmistim korkmustum ondan da okadar yuksek cikmis olabilir dahada olcturmedim iste suan da gebeyim

İlacını içmeye devam et iki gün kalmış doktorun kontrol eder
Devam edeyim ozmn ben bakalim ins bebegime bisey olmaz sizin gebelikte troidle alakali tecrubeniz var mi yani troid olmaniza ragmen saglikli dogurdunuzmu veya cevrenizde

Evet canım çevremde çok var ilaç kıllanıp dogırdular bir sıkıntı yaşamadılar ben henüz hamile değilim

Back
X