- 29 Eylül 2014
- 278
- 67
- 73
- Konu Sahibi ilknurcelik
-
yok burda doktor yada ebe yollarsa hastahaneye gidiyorsun oda ozel kagit veriyor, tum hastahaneler ayni ozel yada devlet yok, doktoruna bile sabah erken kalkip telefon edip anca oyle randevu alabiliyorsun.. acil olursada aksam mesela baska doktora gidiyorsun oda ilk mudahaleyi ediyor yarin doktoruna git diyor:)
birinde tam bilegimin yan tarafina bicak saplandi oda ayh acidi deyipte cektim cekince birseyler cikti hemen hastahaneyi aradim kadin bana bir saat sonrasina randevu verdi.. burda o yonden cok kotu paranda olsa birsey yapmiyorlar..
Aa hakikaten işin çok zormuş canım
Yurtdışını böyle bilmiyorum o halde iyiki Türkiye'deyim geldiğinde acısını çıkarırsın burada
evet zaten esimin anneside diyor hep gel kizim burda muayene ol burdan baktiralim diye ama oda maddiyat istiyor..
Senin de ilk bebekmi ?Canım 27. haftada tekrarlayacak doktorum. Daha net anlaşılması için ileri bi dönemde yapmış olabilir 5. hafta erken geldi bana ama sizinde tekrarlayabilir belki, öğrenmekte fayda var
Senin de ilk bebekmi ?
16+2haftaligim ama hala belli degil. İnsallah bir dahaki gitmemde ogrenirim 18. Haftada.
İnsallahEvet bir dahakinde öğrenirsiniz bende o zaman öğrenmiştim
Super :) benim bir kurtajim var ve bana igne yapmadilar biraz ondan endiseliyim sadeceEvet benimde ilk bebeğim :)
Super :) benim bir kurtajim var ve bana igne yapmadilar biraz ondan endiseliyim sadece
Hayirlisi diyorum hep sagolasinEndileşelenmeyin bebeğinizde etkilenmesin iyi düşünün Allah yardım eder inşAllah
bende 15+3 günlükken merkatan hemen özele gittim. Hiç bir yerini göstermedi. 12. haftada bile daha netti :) doktor baya uğraştı ilk izlenimler erkek dedi ama hiç emin olmayarak bakalım. Diğer kontrolüm 18. haftaya girdiğim gün. 3 lü tarama yapılacak.İnşallah öğrenirim. Kızlar 3 lü tarama kaçıncı haftaya kadar yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?