Bebeğinizin cinsiyetini kaçınca hafta net olarak öğrendiniz paylaşalım :)

Aa hakikaten işin çok zormuş canım
Yurtdışını böyle bilmiyorum o halde iyiki Türkiye'deyim geldiğinde acısını çıkarırsın burada

Aa hakikaten işin çok zormuş canım
Yurtdışını böyle bilmiyorum o halde iyiki Türkiye'deyim geldiğinde acısını çıkarırsın burada

evet zaten esimin anneside diyor hep gel kizim burda muayene ol burdan baktiralim diye ama oda maddiyat istiyor..

evet zaten esimin anneside diyor hep gel kizim burda muayene ol burdan baktiralim diye ama oda maddiyat istiyor..

Öyle tabii. Ama İstanbulda her bütçeye uygun özel hastane var gerçekten. Ha bazıları ciddi miktarlar ama gereksiz. 20 lira verince de aynı şey 200 verincede.

16+2haftaligim ama hala belli degil. İnsallah bir dahaki gitmemde ogrenirim 18. Haftada.

bende 15+3 günlükken merkatan hemen özele gittim. Hiç bir yerini göstermedi. 12. haftada bile daha netti :) doktor baya uğraştı ilk izlenimler erkek dedi ama hiç emin olmayarak bakalım. Diğer kontrolüm 18. haftaya girdiğim gün. 3 lü tarama yapılacak.İnşallah öğrenirim. Kızlar 3 lü tarama kaçıncı haftaya kadar yapılıyor?

Hayırlısı olsun inşAllah canım 18. haftada gösteriyorlar artık
Benim doktorum 3'lü ve 4'lü taramaya gerek duymadığı için bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…