- 18 Ekim 2022
- 1.777
- 942
- 53
- Konu Sahibi agresifpollyanna
-
17 . Haftadaym hala öğrenemedmmerhaba güzel anneler. bu konuda çok topic var ama bir de güncel kullanıcılardan duymak istedim. bebeğinizin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz? 12. haftamın içindeyim sağlıklı olması tek dileğim tabii kiama merak da ediyorum ne zaman gitsem diye
aa neden göstermedi mi minik kuş17 . Haftadaym hala öğrenemedm
17 . Haftadaym hala öğrenemedmmerhaba güzel anneler. bu konuda çok topic var ama bir de güncel kullanıcılardan duymak istedim. bebeğinizin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz? 12. haftamın içindeyim sağlıklı olması tek dileğim tabii kiama merak da ediyorum ne zaman gitsem diye
Evet kapatmıştı bacaklarını ne yaptıysak açmadıaa neden göstermedi mi minik kuş
21 haftaya giriyoruz işte daha öğrenemedik bizmerhaba güzel anneler. bu konuda çok topic var ama bir de güncel kullanıcılardan duymak istedim. bebeğinizin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz? 12. haftamın içindeyim sağlıklı olması tek dileğim tabii kiama merak da ediyorum ne zaman gitsem diye
ay inanamıyorum sizin yerinizde olsam meraktan her gün muayeneye giderdim heralde21 haftaya giriyoruz işte daha öğrenemedik bizbakalım belki bu randevuda gösterir kendini
Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun güzel ömrü olsun inşallah14. Haftada açtı bacaklarını güzel oğlum gösterdi pipisini
ben kendiminkini merak ediyorum yetmiyor burada öğrenememiş olanlarınkini de merak ediyorum17 . Haftadaym hala öğrenemedm
Evet kapatmıştı bacaklarını ne yaptıysak açmadı
İkisini de 12+ günlerde öğrendimmerhaba güzel anneler. bu konuda çok topic var ama bir de güncel kullanıcılardan duymak istedim. bebeğinizin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz? 12. haftamın içindeyim sağlıklı olması tek dileğim tabii kiama merak da ediyorum ne zaman gitsem diye
Teşekkür ederim sağlıkla alalım kucağımıza inşallahben kendiminkini merak ediyorum yetmiyor burada öğrenememiş olanlarınkini de merak ediyorumöğrenince yazın da tebrik edelim tekrar
21 haftaya giriyoruz işte daha öğrenemedik bizmerhaba güzel anneler. bu konuda çok topic var ama bir de güncel kullanıcılardan duymak istedim. bebeğinizin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz? 12. haftamın içindeyim sağlıklı olması tek dileğim tabii kiama merak da ediyorum ne zaman gitsem diye
ay inanamıyorum sizin yerinizde olsam meraktan her gün muayeneye giderdim heraldegitmeyin ya doğumda öğrenirsiniz az kalmış zaten hahaha:)))
aynen insanın alası geliyor ama ben de sizin kadar olduğumda anca alırım diye düşünüyorum 5. 6. aylara kadar bir şey almaya niyetim yok cinsiyet bilsem de hep içimde korku var Allah uzak etsin ama21 haftaya giriyoruz işte daha öğrenemedik bizbakalım belki bu randevuda gösterir kendini
Bende baya merak edıyorum ama göstermedi kendisini babası na çekmiş babası da 7 aylik olana kadar göstermemiş kendini sağlıklı olsun da önemli olan o ama alışveriş yapmak istiyorum artık cinsiyetini bilmediğim için alamıyorum içimde kalıyor
Allah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah bunlar da tatlı heyecanlar işteaynen insanın alası geliyor ama ben de sizin kadar olduğumda anca alırım diye düşünüyorum 5. 6. aylara kadar bir şey almaya niyetim yok cinsiyet bilsem de hep içimde korku var Allah uzak etsin ama
Bana doktorum 12.haftada söyledi cinsiyeti. Değişme ihtimali var mı sonraki haftalarda diye sordum %85 koz dedi.merhaba güzel anneler. bu konuda çok topic var ama bir de güncel kullanıcılardan duymak istedim. bebeğinizin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz? 12. haftamın içindeyim sağlıklı olması tek dileğim tabii kiama merak da ediyorum ne zaman gitsem diye
doktorunuz kimdi öneriyor musunuz, kendi doktorumu değişeceğim medipol megayı düşünüyorum ama yine de arayıştayımBana doktorum 12.haftada söyledi cinsiyeti. Değişme ihtimali var mı sonraki haftalarda diye sordum %85 koz dedi.
Ben Bursa’da yaşıyorumdoktorunuz kimdi öneriyor musunuz, kendi doktorumu değişeceğim medipol megayı düşünüyorum ama yine de arayıştayım
bunu yazdım aklıma birkaç defa daha okudum burada çikolata yemem gerektiğini. çikolata yiyip gideceğim inşallahBen 14+3 te öğrendim cinsiyetini ilkte emin olamadı doktorum bir şeyler yiyip bir 10 dakka yürüyüp gel bir tane çikolatada al tam girerken ye dedi maşallah çocuğum çikolatadan sonra epey hareketlendi net gösterdi kendini %99 kız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?