Bebeğinizin cinsiyetini söyleyeyim

banada bütün takvimler kız diyordu ama erkek benimki rabbim hayırlısı neyse onu versin takılmayın bunlara canım

bende öğrenmek istiyorum:)
doğum tarihim: 02.11.1983 SAT: 22 nisan

kızlar bu sene bana mayıs kız haziran temmuz ağustos eylül ekim kasım erkek gösteriyordu o yüzden çok üzülmüştüm. kız bebek istiyorum diye. şimdi bilemeyince bir umut doğdu içime. gerçi son günlerde artık Allah bilir sadece diye çok düşündüm ama bu takvim baktığım herkesi tutturunca canım sıkılmıştı :)

evet canım. ailede kime baktıysam tutmuştu. ama tutmasını istemiyordum. sonunda tutmayan biri çıktı çok sevindim ama %80 tutuyor diyenler var :s
Eki Görüntüle 424723

tatlım bende araştırdım bu takvimi
hatta bir arkadaşımdan duymuştum hamileydi oğlum olcak diyordu bunda yazdığı için
ama kızmış bebişi
daha birçok kişiden duydum tutmadığını
inanmıyorum ben...
bana erkek çıkıyor , hala öğrenemedik öğrenince yazarım

arkadaşlar bir sitede bu çin takvimi için önce annenin yaş hesaplaması yapması gerektiği yazıyor. bence ona göre hesapalnırsa doğru oluyor

kızlar tutma ihtimali %50 :)))))))))))))))))))))))))))))))))

erkek canım bebeğin :)

ben zaten milleti arayıp kandırıyorum bebegin cinsiyeti belli oldu diyorum neymiş diyorlarr ya kız ya erkekmiş diyorum:)))
heryerde kızçıktı bir sende erkek:))

arkadaşlar bir sitede bu çin takvimi için önce annenin yaş hesaplaması yapması gerektiği yazıyor. bence ona göre hesapalnırsa doğru oluyor

işte canım ben de o yüzden annenin doğum tarihini alıyorum. doldurduğu yaş değil girdiği yaşa bakılıyor diye biliyorum öyle baktıklarım hep tutmuştu. mesela yaş hesaplamasını kendimden örnek vereyim. kasım 82 doğumluyum şu an 29 yaşı doldurdum, takvimde 30a bakıyorum. eğer kasım değilde geçtiğimiz aylar mesela ocak şubat mart nisan doğumlu olsaydım 31e bakacaktım. sizler de böyle bakabilirsiniz. ailede böyle baktıklarım hep tutunca bir de burda sizlerin bilgileriyle bakmak istedim. doğum yapmış arkadaş sordu onu bilemedim. demek ki %100 doğru diye birşey yok.

çin takvimine bakarken annenin hamile kaldığı yaş a mı yoksa doğum yapacağı yaşa mı bakılacak .bir de hangi çizelge ile kesiştireceğiz. doğum yapacağı ay ile mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…