Bebeginizin dogum tarihi ne zaman

• Konu Sahibi Konu Sahibi silayda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Walla bebeğin ne zaman geleceği beelli olsa keşke şubat ayinda doğucak büyük ihtimallede acaba ne zaman teşrif eder ki kesin bişey söylemek zor bence sağlikli sihatli olsunlarda ne zaman canlari istiyosa o zaman gelsinler :)

bizim internette hesapladığımız 26 şubat doktorumuzda üyük ihtimalle şubatta doğacak dedi ama bi tarih vermedi bakalım keyfi ne zaman erecek bebişlerimizin :icecream:

benim 25 dedi ama birkaçgün oynarsa 28 şubat ta olabilirmiş

benimde 14 şubat aşk bebeği oluyor bizimkisi :) ama tabi dr 10 gün önce ve sonra olabilir dedi.

bizimkine de hesaplayıcılar 25 şubat diyo ama ultrason 19 şubat çıkarıyor bakalım ne zaman olursa artık

benim eşim 20 şubat ben 25 şubat bebeğimizde 19 şubat olacak :)

benim eşim 20 şubat ben 25 şubat bebeğimizde 19 şubat olacak :)

sen de bendensin cucan biz de eşim 17 şubat, ben 19 şubat, nikahımız 25 şubat bebeğimiz de hesaplamalara göre 25 ultrasona göre 19 şubat inşallah bütün kutlamalar şubatta yani kaydirigubbakcemile5

benimde 9 şubat hayırlısı olsun sağlıkla bebişlerimize kavuşalım arkadaşlar.

aaaaa çilem benimde 18 şubat dedi doktorum sat 12 mayıs üstelik tekirdağ dasın aynı anda doğurmayalım:teytey::teytey:

aaaaa çilem benimde 18 şubat dedi doktorum sat 12 mayıs üstelik tekirdağ dasın aynı anda doğurmayalım:teytey::teytey:

benim sat 14 mayıs hesaplamalar 18 şubatı gösteriyo ewet ya aynı anda dogumyapabiliriz.senin bebeğin cinsiyeti neydi :uhm:çok büyük tesadüf bizimki yerimseniben

bebeğim erkek olucak kısmetse ilk gittiğimde doktorum 18 şubat demişti doğumumu:teytey:

Benim 28 Şubat kızlar hepiniz doğuracaksınız en sona ben kalıcam burda heralde :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…