Bende yapıyorum çıkarıyor ama rahatlamiyor:'(Canm bebekten bebeğe değişiyor bnmkide gazliydi ilk 6 ay boyunca kulak cöpünu zeytinyağına batırıp afedersin ama poposuna sokuyordum hafif bı şekilde dairesel hareketler yaptıktan sonra çıkarıp rahatliyordu bide sıcak bez karnına sariyordum tabi direk vücuduna temas ettirmiyordum zıbın üzerinden sariyordum
Ne kdr berbat bisey bu ya :/7.aya kadar cok cektik gazdan. Simdi 15 aylik bazen simdi.bile yedigine bagli yasiyoruz.gaz sorunu tabi ilk aylarda ki gibi degil
İnanın sansliymissiniz :)3.5 aylıkken bizim gaz sancılarımız bitti çok şükür
Her bebeğe göre değişir ama benmki çok çok ağlıyordu 3 ay sadece ağladi sora yine devam etti 5 te baya azaldı ortasına doğru5 e de razıyım yeterki geçsin mahvoldu çocuğum ya
Zeytinyağı kullanıyorum evet o iyi oluuo1 çay kaşığı rezene tohumu 1 çay kaşığı kimyon tohumunu hafifce ez canım bir bardak kaynamış suya at 2 dk kaynat . 5 dk demlensin. Sabah ve akşam 30 ml ver . Ne gaz ne kaka sorunu kalır . Hiiiccc bi zararı da yok. 3 çocuğumun da gaz sorununu böyle çözdüm. Kalanını da sen iç sabah akşam birer bardak. Ayrıca emziriyorsan sütünün içine bir çay kaşığı zeytinyağı kat içir yanaginin kenarına akit çay kaşığı ile sutunle beraber . Mama veriyorsan da mamanın içine 2 çay kaşığı kativer. Bak nasıl faydası oluyor. Çok rahat edeceksin.