Uyku Eğitimi

Sunshine597

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
1.356
597
73
27
Merhaba 13 aylik ve 3 aylik bebeğim var Oğlum'da(13 aylık) dogduktan sonra uyku sorunu olmadan ilerledik duzen varmiydi hayir gece 12 'de uyusa bile sabaha kadar hic uyanmazdi gece de günduzde uyurdu yormadı şükur ama ameliyatlardan sonra duzenimiz kisa sureli bozuluyor kızim(3 aylik) ve gece gunduz birbirine karisti ilk zamanlar ayirt edemiyor duzene girer diye bekledim ama artik derin uykuya dalmamiz saat 3 4 5 buluyor 😒 bu duruma ben alismak istemiyorum gun boyu yorgun oluyorum oğlumda şuan ameliyatli oldugu icin zorlaniyorum uyku egitimini nasil verebilirim artik ikisini farkli odalarda yatiriyorum birbirinin seslerine uyanmasinlar diye ama yine duzen yok sizler nasil yaptiniz?

Kucuk bebeğiniz uyumak istediğinde bi kac saat geciktirin. Ve aynı saatte yatırıp aynı saatte uyandırmaya çalışın. Tavsiyemdir. Bu arada geçmiş olsun. Rabbim sifa versin

Kucuk bebeğiniz uyumak istediğinde bi kac saat geciktirin. Ve aynı saatte yatırıp aynı saatte uyandırmaya çalışın. Tavsiyemdir. Bu arada geçmiş olsun. Rabbim sifa versin
Teşkkur ederim, buyuk olsa oyunla birşeylerle oyalarım ama kücuk olunca nasil yapacağım bilmiyorum banyoyu denedim yine vakitsiz uyuyor

Back
X