Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğinizin ilk dişi ne zaman çıktı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
benim oğluşumda 6,5 aylıktı ilk dişini çıkardığında.
çok huysuzlandı hafif ateşte yaptı özellikle geceleri sürekli ağlayarak uyanıyordu.
şimdi 9 ay olmasına 6 gü kaldı ve 5. dişi yolda canım oğlumun...

:nazar::nazar:benim oğluşumda 6,5 aylıktı ilk dişini çıkardığında.
çok huysuzlandı hafif ateşte yaptı özellikle geceleri sürekli ağlayarak uyanıyordu.
şimdi 9 ay olmasına 6 gü kaldı ve 5. dişi yolda canım oğlumun...

oğlum 9 aylıktı ilk dişi çıktığında kızımda da aynısı oldu ilk dişi onunda 9 aylıktı ilk dişi çıktığında oğlum şimdi 6.5 yaşında kızımsa 13.5 aylık kızımınsa şu anda 5 dişi var altıncıda yolda salyalarımızdan belli

Kızlar galiba en geç benim kızım diş çıkardı kızım 13aylıktı ilk dişi çıktığında 2.ve 3. dişi 1ay 10gün sonra çıktı şuan 20ayını doldurdu 12 dişimiz var 4ü kök diş ama çok zorlandı ateş ishal huysuzluk uykusuzluk ne ararsanız vardı her diş çıkarışında Allah yardımcımız olsun hepimizin zor zanaat anne olmak.

merhaba benim oglum ilk dişini 1 yaşındayken çıkardı ve şuan 21 aylık 8 tane dişi var aslında 16 tane dişi olması lazım doktorumuz çıkar bekleyin diyor ama ben çok endişeleniyorum ya hiç çıkmazsa diye çünkü çevremden duydum bazı çocukların birkaç dişi hiç çıkmıyormuş inşallah çıkarırda bende bir ohhhhh çekerim

narcıcegım nbr benım bebegım 8 aylıkken ılk dısı cıktı ve ates yapmadı benım bıldıgım arka azı dıslerde ates yapıo ılk cocugumda oyle oldu

benim kızımda & aylık ilk dişi patlamat üzere ama korkma benim yegenim 10 aylık ken cıkardı ilk dişini o bebegin fizyolojisine baglı eger damak ta yerlesmeler varsa yakın zamanda patlatır.

bebeğim sekiz aylık bizde henüz çıkarmadık salyamız falanda yok ama ne bulsa azında uzun zamndır

benım ılk aslanımın 4 aylıkken cıktı ılk dişi bu ufaklıgnda 6 aylıktı ıkısı bırden cıktı altlar bugun 8 aylık oldu askım benm yakaydirigubbakcemile3

10. ayında başladı benim kızımında daha 3 haftalık ilk dişimiz çok yeni sayılır gerisi de geliyor galiba çok huzursuz eli hep ağzında

Benim oglusum da 4.5 ylikken 2 tane birden cikardi 1.5 aydir baska dis yok gerisi ne zaman cikicak kizlar ya...[/COLOR]

ıstahsızlık huzursuzluk sureklı aglıyor gece uyumuyor salyaları akıyor dr dıse baglıyor ama dıs mıs yok beklıyoruz valla sabırsızlıkla

Back
X