• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin ilk kelimesi neydi ve kaç aylıkken söyledi?

Ilk dede dedi 5 6 aylık civarıydı sanırim sonra baba demeye başladı şimdi 10 aylık anlaşilir bir şekilde anne dedi ;) kamera o an kayıttaydı babasınada baba diyerek peşinde geziyor buyuk mutluluk bu :KK200::KK73:

Benimkide çığlık atiyo ya bende onunla beraber çığlık atıyorum ahahahahahah birbirimizin sesini bastiriyoruz :KK70: araştırdım da bunu ilgi çekmek için yapıyorlarmış

Doğrudur :KK70::KK71::-)
Baya şeker olmaya başladılar. Bazen yüzüme avcunu koyuyor, uzun uzun bakıyor. Elimi tutuyor, arada çimcik atıyor. Emmek istemediği zaman ittiriyor. Mama tabağıyla geldiğim zaman, heyecanlanıyor böyle... Yere yüzü aşağı yatırdım mı, emekleyecem diye kendini zorluyor, yapamayınca ona da ağlıyor. Yüz üstü yatırdım mı, dönsem diye kafasını bi o yana, bi bu yana zorluyor. Ama henüz o aşamaya geçemedik :)

Doğrudur :KK70::KK71::-)
Baya şeker olmaya başladılar. Bazen yüzüme avcunu koyuyor, uzun uzun bakıyor. Elimi tutuyor, arada çimcik atıyor. Emmek istemediği zaman ittiriyor. Mama tabağıyla geldiğim zaman, heyecanlanıyor böyle... Yere yüzü aşağı yatırdım mı, emekleyecem diye kendini zorluyor, yapamayınca ona da ağlıyor. Yüz üstü yatırdım mı, dönsem diye kafasını bi o yana, bi bu yana zorluyor. Ama henüz o aşamaya geçemedik :)

Bizim kızla aynı gidiyo :D sadece bizimki dönmeye değil direk yattığı zaman kalkmaya çalışıyor öne doğru kafasını kaldırıo suratı da bi acayip oluyo :D çok komikler ya

Bizim kızla aynı gidiyo :KK70: sadece bizimki dönmeye değil direk yattığı zaman kalkmaya çalışıyor öne doğru kafasını kaldırıo suratı da bi acayip oluyo :KK70: çok komikler ya

Aynen, aynen... Onu da yapıyor da kucakta. Yatırdık mı ağlayıp, kafasını kaldırıyor

Benim oğluö da 3 aylıkken anne diyordu babayı öğrenene kadar...
Hatta her emzirme öncesi anne diyordu sonra emiyordu :) müthiş tatlıydı
Şimdi ben anne dedikçe o baba diyor :( aylar oldu anne demeyeli

Back
X