Cnm bebeğin kaç aylık bilmiyorum.. Benim bebeğimin saçıda azdı, sadece arkada ve yanlarda biraz uzun ve çoktu. Tepesindekiler döküldü ve tekrar çıkmaya başladı. Şimdide yandaki ve arkadaki sürtünn yerler dökülüyor...
benim kızım saçlı doğdu ama döküldü saçları sadece arkadakiler kalmıştı.nerdeyse yaşına basacak daha doğru dürüst uzamadı.gören herkes kestirdinizmi saçını diyor bende uzasada tokalar taksam diye hevesleniyorum:)
canım benim bebeğimde inanılmaz saçlı doğdu ancak 3. ve 5. aylar arasında surekli saçları döküldü vallahi yatağını süpürüyodum :) ama şimdi eskisi gibi tekrar çıktı saçları şuan 7,5 aylığız ama uzun değil tabik saçlarımız
canım ilk başta tepesi ve yanlarından gitmişti.şimdi oralar tekrar saçlandı.şimdide arka tarafından dökülyolar yakında onlarda yeniden gelir.yani dökülen dökülsün sonuçta tekrar saçlanıyolar.sanırım anlatabildim:teselli:kaydirigubbakcemile5
benim kızımın sacları masallah cok gür..ama yavas yavas her banyoda dökülüyor..ılk sac dökulurmus yapılacak pek bır sey yok gıbı..olsun yenısı cıkar..ama her gören kızımın uzun ve sıyah saclarını masallah kendınden büyük sacları var dıyor cok hosuma gıdıyor..