Bebeğinizin Kalp Atışını Kaç Haftalıkken Duydunuz?

Bir sevgili

Çok İnsan Tanı. Azını Sev. Hiçbirine Güvenme 🔗
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
715
579
53
Merhaba hamiş anneler :anneadayı::KK36: bebeğinizin kalp atışını ilk kaç haftalıkken duydunuz? Biz şuan 5+5 iz ve doktorumuz 6+5 olduğunda gel duyarız dedi. Umarım duyarız :dua::KK36:

Ben 6 da duydum ama vajinal ultrasonda. 8 e kadar yolu var bana sorarsanız 7 7 bucuk haftalık olsun öyle gidin daha önce duyulmayınca falan gereksiz stres oluyor insan

Ben 6 haftalıkken keseyi görmüştük. 2 hafta sonra gittiğimde de kalp atışını

Ben 6 da duydum ama vajinal ultrasonda. 8 e kadar yolu var bana sorarsanız 7 7 bucuk haftalık olsun öyle gidin daha önce duyulmayınca falan gereksiz stres oluyor insan
Doktor randevu verdi. Tahlilleri de bekliyor hem. Bir gideyim bakalım ne olacak. Az önce bir konuma yorum yapmış bir bayan. 6+6 kese oluşmuş beta değerleri güzel artmış ama bebek yok. Dış gebelik demişler. Valla üzülüyorum artık böyle şeyler duydukça ya

Doktor randevu verdi. Tahlilleri de bekliyor hem. Bir gideyim bakalım ne olacak. Az önce bir konuma yorum yapmış bir bayan. 6+6 kese oluşmuş beta değerleri güzel artmış ama bebek yok. Dış gebelik demişler. Valla üzülüyorum artık böyle şeyler duydukça ya
Takılma çok doğurana kadar hatta doğduktan sonra bile neler okur neler duyarsın her hamilelik farklı her kadın farklı. Kiminin bedeni poşet kaldırsa perişan kimi damacana kaldırıyor 😂

6+5 de duyamadık. Çok tedirgin oldum. Tesellim doktor keseye de bebeğe de normal demişti. 8+5 de duyduk bin şükür. En kısa zamanda hayırlısıyla duyarsınız İnşAllah 👐

Back
X