Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğinizin Kalp Atışını Kaç Haftalıkken Duydunuz?
Merhaba hamiş anneler bebeğinizin kalp atışını ilk kaç haftalıkken duydunuz? Biz şuan 5+5 iz ve doktorumuz 6+5 olduğunda gel duyarız dedi. Umarım duyarız
Ben 6 da duydum ama vajinal ultrasonda. 8 e kadar yolu var bana sorarsanız 7 7 bucuk haftalık olsun öyle gidin daha önce duyulmayınca falan gereksiz stres oluyor insan
Ben 6 da duydum ama vajinal ultrasonda. 8 e kadar yolu var bana sorarsanız 7 7 bucuk haftalık olsun öyle gidin daha önce duyulmayınca falan gereksiz stres oluyor insan
Doktor randevu verdi. Tahlilleri de bekliyor hem. Bir gideyim bakalım ne olacak. Az önce bir konuma yorum yapmış bir bayan. 6+6 kese oluşmuş beta değerleri güzel artmış ama bebek yok. Dış gebelik demişler. Valla üzülüyorum artık böyle şeyler duydukça ya
Doktor randevu verdi. Tahlilleri de bekliyor hem. Bir gideyim bakalım ne olacak. Az önce bir konuma yorum yapmış bir bayan. 6+6 kese oluşmuş beta değerleri güzel artmış ama bebek yok. Dış gebelik demişler. Valla üzülüyorum artık böyle şeyler duydukça ya
Takılma çok doğurana kadar hatta doğduktan sonra bile neler okur neler duyarsın her hamilelik farklı her kadın farklı. Kiminin bedeni poşet kaldırsa perişan kimi damacana kaldırıyor
6+5 de duyamadık. Çok tedirgin oldum. Tesellim doktor keseye de bebeğe de normal demişti. 8+5 de duyduk bin şükür. En kısa zamanda hayırlısıyla duyarsınız İnşAllah