Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı Olsun çok erken... 8. Haftalarda diye biliyorum benimkini o haftada öğrenmiştim.Selam kızlar. 5+3 günlük hamileyim. Henüz bebeğim 3 mm’lerde. Kalp atışı için erken mi? Siz kaçıncı hafta duydunuz miniğinizin kalbini? Teşekkürler![]()
Amin canım inşallahHayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah.
Bir hafta sonra duyarsınız kalp atışını.
Teşekkürler canım, çok mutlu oldumHayırlı Olsun çok erken... 8. Haftalarda diye biliyorum benimkini o haftada öğrenmiştim.
6+1 de karından duydukSelam kızlar. 5+3 günlük hamileyim. Henüz bebeğim 3 mm’lerde. Kalp atışı için erken mi? Siz kaçıncı hafta duydunuz miniğinizin kalbini? Teşekkürler![]()
Darısı başıma inşallah6+3 vajinal.
Dogum yapana kadar her kontorol de taşıyacaksınız o sabirsizligiTeşekkürler canım, çok mutlu oldumHaftaya gel dedi doktorum bakalım 1 haftayı nasıl devireceğiz :)
Yaa çok güzel6+1 de karından duyduk
InşallahDarısı başıma inşallah![]()
sabır gerektiriyo cnm erken ogrenince cidden beklersin biraz 8.haftaya kdar duyulamayabiliyormuşYaa çok güzel1 hafta sabredeceğiz artık. İnşallah bu kez biz de bu mutluluğu yaşarız
![]()
Geç olsun temiz olsun diyelim o zamansabır gerektiriyo cnm erken ogrenince cidden beklersin biraz 8.haftaya kdar duyulamayabiliyormuş
Hafif kahverengi akıntın olmuş muydu? Bir de alt karın ağrısı?Her iki gebeliğimde 8. Haftada duyuldu karından![]()
6+3 te duyduk.Selam kızlar. 5+3 günlük hamileyim. Henüz bebeğim 3 mm’lerde. Kalp atışı için erken mi? Siz kaçıncı hafta duydunuz miniğinizin kalbini? Teşekkürler![]()
merhaba hayırlı olsun 8. haftada duymuştumSelam kızlar. 5+3 günlük hamileyim. Henüz bebeğim 3 mm’lerde. Kalp atışı için erken mi? Siz kaçıncı hafta duydunuz miniğinizin kalbini? Teşekkürler![]()
İlk haftalarında içi hafif pembe ya da kahverengi akıntın oldu mu?6+3 te duyduk.
Çok teşekkür ederimmerhaba hayırlı olsun 8. haftada duymuştum![]()