- 12 Ocak 2021
- 295
- 171
- 23
Saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah7.haftada duydum çok şükür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah7.haftada duydum çok şükür![]()
Amin hepimiz inşallahSaglıkla kucagınıza alırsınız inşallah
Selam kızlar. 5+3 günlük hamileyim. Henüz bebeğim 3 mm’lerde. Kalp atışı için erken mi? Siz kaçıncı hafta duydunuz miniğinizin kalbini? Teşekkürler![]()
Bende 5+4 haftalim gebeyim. Bulantılarım yemek yedikten sonra oluyor. Kendimi hep tok hissediyorim canim birsey istemiyor bunlar normal miSelam kızlar. 5+3 günlük hamileyim. Henüz bebeğim 3 mm’lerde. Kalp atışı için erken mi? Siz kaçıncı hafta duydunuz miniğinizin kalbini? Teşekkürler![]()
Şu an 16.haftanın içindeyim. Hamilelik çok kişiye özel bir şey. Ben hiç mide bulantısı yaşamadım, iştahım çok açıldı ama aşırı uyku hali ve halsizlik oldu. Hatta 2.ay kanamam oldu bildiğin regl oldum. Demem o ki kimsenin gebeliği aynı şekilde ilerlemiyor. İyi bir doktor takibinde ol ve içini ferah tut.Şuan kaç haftalıksınız
Ve mide bulantılarını devm ediyor mu veya kaç haftaya kadar mide bulantınız devam etti ben 8. Haftadayım o kdar yogun ki mide bulantım hiç bişey yiyemiyorum kokulara tahammülüm yok
Ve cinsiyetı ögrendiyseniz kaçıncı haftada ögrendiniz
Normal tabii kiBende 5+4 haftalim gebeyim. Bulantılarım yemek yedikten sonra oluyor. Kendimi hep tok hissediyorim canim birsey istemiyor bunlar normal mi
Merhaba sonucunz nediryok bebek var bos degil kalp atisi alinimiyor
kürtaj oldumMerhaba sonucunz nedir
Diliyorum en kısa zamanda mucizeniz sizinle olur aminkürtaj oldum
Çok geçmiş olsunkürtaj oldum