Bebeğinizin kalp atışını ne zaman duydunuz ?

Merhaba kızlar,
5+1 haftalık gebeyim. Bugün ultrasonda kese göründü. Henüz doktorumu seçemediğim için devlet hastanesine gittim, maalesef çok açıklama yapmıyorlar. Haftaya gel dedi, henüz embriyo görünmüyor çok normal daha erken haftaya bakalım dedi.
Sizin süreçleriniz nasıl oldu? Ne zaman kese, embriyo ve kalp atışını duydunuz acaba ?
Kese boyutunun nasıl olması gerekiyor ?
Bir de kan verdim. Beta hcg 6553 çıktı. Güzel artıyor gibi. Teşekkür ederim 🕊️
Tebrikler sağlıkla kucağınıza alın❣️
6.haftada kalp atışını gördük. 8.haftadan önce dinletmek istemedi doktorum. 8de dinledik 🥹

Merhaba tebrik ederim öncelikle 🌸 ben rahmim arkada olduğu için 8. Haftaya kadar vajinal usg ile gördük 5 te kese 6 da kalp atışı gördüm. Evet hamileliğiniz henüz çok erken bu yüzden görünmeyebilir hemen içiniz rahat olsun. Herhangi bir şey olması durumunda da herkeste farklılık gösteriyor süreç 9. Haftaya kadar kalp atışı bekleniyor. Hcg nizde çok güzel benimde o haftada 6440 çıkmıştı 🥹 Sağlıkla gelsin 🌸
Merhaba ben bugün öğrendim son adetim 18 haziran 3 gün gecikmem var hcg 2563 çıktı normal mi

Sanki vakit geçmiyor gibi, gebelik öncesi ayrı stres şimdi ayrı stres 🤗 herhalde ilk 3 aydan sonra daha rahat olunuyor diye umuyorum
Emin ol öyle oluyor vakit geçmiyor hareketlerini de hissetmediğin için emin olamıyorsun sağlıklı mı değil mi acaba diye hep bi stres sanki hamile değilmiş gibi oluyor insan bende öyleyim bu duyguları yaşıyorum 😊

Back
X