Bebeğinizin Kalp atışlarını ilk hangi haftalarda duydunuzz ??

Flowwersss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
77
42
3
31
Bugün tam 5+0 günlük oldu mucizem ? Kalp atışı için sizce hangi günü tercih etmeliyim kızlarr ?? Doktor değişimi yapacağım o yüzden sizlere danışayım dedim

Ben 6 da duydum ama erken döllenmeymiş aslında mantıken 7 de duymuşum bence ortalama 7. Haftada falan git canım erken gidip duyamazsan stres oluyorsun çoğu doktor 8 den önce bakmıyor hatta anne gereksiz stres oluyor diye.

Hmmm oğlumda 2. kan testinden 14 gün sonra gitmiştik nerdeyse 8-9 haftalıktı aynen doğru söylüyosunuz ama çevremdekilerde ne zaman gideceksin diyip duruyolar bir sizlere danışayım dedim

İki hamileliğimde de 7. Haftada duydum kalp atışını.

Hmmm oğlumda 2. kan testinden 14 gün sonra gitmiştik nerdeyse 8-9 haftalıktı aynen doğru söylüyosunuz ama çevremdekilerde ne zaman gideceksin diyip duruyolar bir sizlere danışayım dedim
Çevrendekiler konuşmaya yeni başlıyor daha neler diyecekler neler boşver sen çevreni bu merakla zor evde durulur anlıyorum seni insanın sürekli göresi geliyor ama erken gitme zamanlı git doğru düzgün duy o sesi ilk. Kesik kesik gelir derinden gelir belki gelmez ne gerek var ilk o duyguyu yaşarken bu kadar strese

Bhcg den anlaşıldı mı ikiz oldugu
Ben cok erken ogrendim bthg 26 cikmisti daha cok kucuk demisti doktor ertesi gun baska hastanede yaptirdim 1 gunde bianda 200 e felan cikmisti dun 26 idi demistim o zaman doktor cift dollenme olabilir o zaman dedi ultrasyonda gorunmedi gittigimde doktorum 6.haftada gel dedi gittik kan degerim yuksekti bthg ama kalp atisini duyamadik gecrnhafta gittik doktorumuz bthg anlamis ama soylemedi supriz olsun istemis gecen hafta gittik kalbini dinledik cok sukur dedim tedaviyle oldu doktorum otekinin kalbini merak etmiyormusun deyince sok oldum doktorumuz supriz yapti

Ay ne güzel maşaallah canım benim çok sevindim.... Sağlıkla al kucagına ikisini birden

Ben daha öncede duydum bu sesi tüp bebekle yine bir evladım daha var bu ikinci kısmetse ama işte doktor planlıyor normalde ben tüp bebek doktoruma daha gidemeyeceğim için randevu almaya çalışayım diye post açayım dedim ama dediğiniz gibi 6-7-8 en mantıklı haftalar

Ay ne güzel maşaallah canım benim çok sevindim.... Sağlıkla al kucagına ikisini birden
Yaaaa benimde ilk çocuğumda ikizdi iki kalp atışı aldık ama maalesef birini kaybettim iki aylıkken daha kalp atışı alamadık şimdi bizim tüp bebekte embriyo gününe göre gelişim normak gebelere gönde önde olabiliyo ilk çocuğumda 6. Hafta kan 11. Hafta cinsiyet öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…