Bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz?

dream83

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
251
0
296
İstanbul
Kızlar; sat 2 mart, 17 nisanda doktor kontrolüne gittim, kese oluşmuş ama kalp atışını duyamadık 2 hafta sonra tekrar gideceğim şimdiye kadar duyulması gerekmiyor muydu?Siz ne zaman duydunuz?

doktorum bana 7-8 haftalıkken demişti, gerçektende 7-8 haftalıktı duydum

ben ilk hamileliğimde kalp atışı alamadım kürtaj olmak zorunda kaldım 2.de geç gittim daha doğrusu ayağım gitmedi ikisindede sat 17 ocaktı ama o kalp alışını aldığımda sevinçten ağlamıştım yani anlıycanız ondan geç gittim belkide daha erken duyuluyordur kalp atışı

Kızlar; sat 2 mart, 17 nisanda doktor kontrolüne gittim, kese oluşmuş ama kalp atışını duyamadık 2 hafta sonra tekrar gideceğim şimdiye kadar duyulması gerekmiyor muydu?Siz ne zaman duydunuz?

Canim benimde Sat senin gibi 02 Mart henüz bende duymadim kalp atislarini. Persembe gidicem tekrar bakalim insallah duyarim cok heycanliyim...

Merhaba benim sat 12 mart ama ben mikroenjeksiyonla hamile kaldığım için...27 mart yumurta toplama 31 mart trasfer...
26 nisanda doktor randevum var sizce bebeğimin kalp atışlarını duyabilirmiyin acaba???

kızımın kalp atışını 7+6 günlükken duyduk.kesemde 6.haftada görülmüştü zaten.kese kalp atışı derken bir bakmışsınız zaman geçiyor bu sefer cinsiyet merakı başlıyor.ne çabuk geçti zaman ben hiç anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…