Bebeginizin kilosu?

Nayara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
121
209
53
36
Belcika
Kizlar mrb benim merak ettigim bisey var 24.4 gunluk hamileyim dun doktor randevum vardi bebeyimi gordum allahima sukur hersey yolunda fakat sanirim benim bebeyim biraz kilolu olucak 800 gram 29 cm boyu var sizce normalmi hamis olanlar sizin bebeklerinizin kilosu nasil

Şuan çok erken bunu söyleyebilmeniz için.
Sizin haftalarınızda gelişim ileriliğimiz vardı, hem boyu hem kilosu hem de ölçümleri hep 1 2 hafta fazlaydı.
Fakat 28-29 haftadan sonra 2 hafta geriye düşmeye başladık, şimdi normal seyretmesi için çok çaba gösteriyorum.

Hamilelik gunlugunuze göre gayet normal görünüyor

Kizlar mrb benim merak ettigim bisey var 24.4 gunluk hamileyim dun doktor randevum vardi bebeyimi gordum allahima sukur hersey yolunda fakat sanirim benim bebeyim biraz kilolu olucak 800 gram 29 cm boyu var sizce normalmi hamis olanlar sizin bebeklerinizin kilosu nasil
cnm benim de 24.3 de ölçüldü,
ağırlığı 750 boy 34 cm
sizinki de gayet normal, aksi olsa dr söylerdi zaten, içinizi ferah tutun

Cok teskr ederim.1 hafta ileri gidio benim zaten bana fazla gibi geldi kilosu dogum zor olur die korktum ama doguma kadar var daha

Cok teskr ederim.1 hafta ileri gidio benim zaten bana fazla gibi geldi kilosu dogum zor olur die korktum ama doguma kadar var daha
cnm doktor dedi mi önde gidiyor dye?
öyle şeyler değişebiliyor zaten, biliyo musun doktorun ölçümünde de hata payı oluyor 2 gün kadar.. çok takılmamak lazım :)
bana da benim bebeğin boyu uzun geliyo hep kilosuna göre nedense.. ama dr normal diyor:)

ben 21+0 da gittim o zaman 400 gram çıkmıştı doktor boyu kilosu normal demişti. 25 haftalık civarı 800 gr kadar olduğunu okumuştum internette normal sanırım

25+3 te 870 gr dedi.boy için bi şey söylemedi ama fl yi 7 ile çrpma hesabına göre 33 cm di.

Kızlar ben iki gün önce gittm dr a 27 haftalıktı 1040 gr dedi dr umarım kilosuda sağlığıda yerindedir.

bugün gittim ben de 25+1deyiz boyu 31cm kilosu 775gr çıktı (kız bebiş) doktor gelişimi gayet normal dedi

Back
X