- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 33
- Konu Sahibi Maviguverciin
-
17den sonra devamli hissettiniz mi17.haftada sağda hissettim ve pit pıt arka arkaya 3 defa degisik birşeydi
Devamli hisssettiniz mi 15ten sonra15. Haftasında hissettim ama benim cok erken başladı 17 18 haftalikken bayagi hareketliydi
1 hafta hic hissetmedim ilk hareketten sonra, 3 4 gunde 1 hissettim 2 hafta falan, sonra nerdeyse surekliDevamli hisssettiniz mi 15ten sonra
Onu bende merak ediyorum şuan 12 haftalığım ama sanki kalp atışı gibi bir şeyler hissediyorum (belki de organlarımızın hareketiK.k guzel anneleri.
Bebeginizin ilk kipirdamasini hangi haftada hissettiniz? Ve bu nasil bisey ☺
MaşaAllah cnm inshaAllah bebegini saglikla.kucagina alirsin. Benim 3 dusukten sonra bu 4 hamileligim ama bu sefer hamileligim cok iyi gidiyor Allah izin verirse bu sefer cok umutluyum hamileligimin 15 haftasi ve bebegimi hissetmeyi sabirsizlikla bekliyorumm. Peki cnmm senin karnin hangi haftadan itibaren gozle gorulur buyumeye basladi?İlk hamileligimde 18. Haftalarda. İkinciyi 16. Haftada hissettim. İlk his bir damar atması gibi küçük küçük çırpınan bir kanat gibisu an 26. Haftadayim dışarıdan bile görülebiliyor hareketler.
Bende 15 haftamdayim suan ve bebegimi hissetmek icin sabirsizlaniyorumm15. Haftasında hissettim ama benim cok erken başladı 17 18 haftalikken bayagi hareketliydi
17.haftada sağda hissettim ve pit pıt arka arkaya 3 defa degisik birşeydi
amin sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah. o haftalarda bir gün hisseder bir gün hissetmezsin hareketleri düzensiz olur. karnım 15 haftada belirginleşmeye başladı şimdiden kocaman bir karnım var.MaşaAllah cnm inshaAllah bebegini saglikla.kucagina alirsin. Benim 3 dusukten sonra bu 4 hamileligim ama bu sefer hamileligim cok iyi gidiyor Allah izin verirse bu sefer cok umutluyum hamileligimin 15 haftasi ve bebegimi hissetmeyi sabirsizlikla bekliyorumm. Peki cnmm senin karnin hangi haftadan itibaren gozle gorulur buyumeye basladi?
Hayır arada 1 hissettim canım ☺17den sonra devamli hissettiniz mi
Evet hemde nasıl mucize işte cok şükür kucağımda suancok tatlii . Darisi basimaa
MashaAllah cnm Allah salikla kucagina Almayi nasip etsinn. AminnnBen 13. Haftada hissettim diyorum ama doktorum inanmıyor13 te başlayan hafif seyirme 16 da gayet netti. Tabi düzenli değil işte günde 1-2 kezdi sadece... Şimdi ise dalgalanıyor artık
Aminn hepimiz inşallah. SağolunMashaAllah cnm Allah salikla kucagina Almayi nasip etsinn. Aminnn
Aminn hepimiz inşallah. Sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?