Bebeginizin kipirdadigini hangi haftada hisettiniz annisler ?

İlk hamileligimde 18. Haftalarda. İkinciyi 16. Haftada hissettim. İlk his bir damar atması gibi küçük küçük çırpınan bir kanat gibi su an 26. Haftadayim dışarıdan bile görülebiliyor hareketler.

K.k guzel anneleri.
Bebeginizin ilk kipirdamasini hangi haftada hissettiniz? Ve bu nasil bisey ☺
Onu bende merak ediyorum şuan 12 haftalığım ama sanki kalp atışı gibi bir şeyler hissediyorum (belki de organlarımızın hareketi )
Ama eşim her gün sanki kalp atışını hissediyormuş gibi karnımı elliyor aaa bak burda atıyor diyor

İlk hamileligimde 18. Haftalarda. İkinciyi 16. Haftada hissettim. İlk his bir damar atması gibi küçük küçük çırpınan bir kanat gibi su an 26. Haftadayim dışarıdan bile görülebiliyor hareketler.
MaşaAllah cnm inshaAllah bebegini saglikla.kucagina alirsin. Benim 3 dusukten sonra bu 4 hamileligim ama bu sefer hamileligim cok iyi gidiyor Allah izin verirse bu sefer cok umutluyum hamileligimin 15 haftasi ve bebegimi hissetmeyi sabirsizlikla bekliyorumm. Peki cnmm senin karnin hangi haftadan itibaren gozle gorulur buyumeye basladi?

amin sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah. o haftalarda bir gün hisseder bir gün hissetmezsin hareketleri düzensiz olur. karnım 15 haftada belirginleşmeye başladı şimdiden kocaman bir karnım var.

Ben 13. Haftada hissettim diyorum ama doktorum inanmıyor 13 te başlayan hafif seyirme 16 da gayet netti. Tabi düzenli değil işte günde 1-2 kezdi sadece... Şimdi ise dalgalanıyor artık

Ben 15. Haftada hissetmeye başlamıştım. Pıt pıt atıyormuş gibi değil de sanki içerde bişey kayıyormuş gibi baskı gibi hissetmiştim. Sırt üstü yattığımda daha net hissediyordum

15. Haftada bir defa yatarken sabah uyanır uyanmaz içimde bir balık gibi birşey kaydığını hissettim daha sonra 19. Hafta akşam yatakta uzanırken sağ tarafımda bi seğirme vardı sanki gazım varda içimde geziyormuş gibi önce anlamadım sonra bi an ya ben hamileyim bu ne diye durdum dinledim eşimin elini koydum eşimde hissetti tekme atıyordu bebiş sonrasında her akşam hissedene kadar karnımla oynadım hergün mutlaka hissediyorum artık tekmeleri yer değiştirmeleri gerinmesi kafasını itişi (kafası hep aşağıda olduğu için olduğu yer top gibi oluyor )hepsini ayırt ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…