bebeginizle ucaga ne zaman bindiniz

olumune seven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
57
2
98
41
Hollanda
ben temmuzun 20 dogum yapacam tabiki belli olmaz belki erkende olabilir doktor oyle demisti ve esim izni ramazanin 3 haftasinda gitmeyi dusunuyor acaba sizlerde hic boyle erken bir sekilde bebekle uca bindinizmi yada izne gittinizmi bir sorun felan oldumu hic bana yardim ederseniz sevirim

ben temmuzun 20 dogum yapacam tabiki belli olmaz belki erkende olabilir doktor oyle demisti ve esim izni ramazanin 3 haftasinda gitmeyi dusunuyor acaba sizlerde hic boyle erken bir sekilde bebekle uca bindinizmi yada izne gittinizmi bir sorun felan oldumu hic bana yardim ederseniz sevirim

merhaba arkadaşım.benim kızım prematüre bebek.ilk uçağa binişi düzeltilmiş 20 günlükkendi.hiç zorlanmadı.bir problem de olmadı.biz uzak yerde oturduğumuz içn hep uçakla seyahat etmek zorundayız.alıştı yavrum.hatta çok hoşuna gidiyor.şimdiden hayırlı yolculuklar...

merhaba arkadaşım.benim kızım prematüre bebek.ilk uçağa binişi düzeltilmiş 20 günlükkendi.hiç zorlanmadı.bir problem de olmadı.biz uzak yerde oturduğumuz içn hep uçakla seyahat etmek zorundayız.alıştı yavrum.hatta çok hoşuna gidiyor.şimdiden hayırlı yolculuklar...
tatile uçakla gitmeyi planlıyoruz.bana uçak kalkarken ve inerken bebeğin karnını doyurmamız gerektiğini söylüyorlar,basınç etkilemesin kulaklarına zarar vermesin diyeymiş.
bunun doğruluk payı varmı,sizde böyle birşey yapıyormusunuz?

:44:

bebeğim ilk 7 aylıkken uçağa bindi, gece yolculuğu yapmak zorunda kalmıştık.zavallı çocuğum 2 saatin sadece 40 dakikasını uyuyarak geçirdi ve ağlamaktan helak oldu. gerçi binmemiz diş çıkarma dönemi ve uykusunun olduğu sırada olduğu için böyle bir durum olduğunu düşünüyorum. çünkü dönüşte butür bir sorunla karşılaşmadık. yine de gündüz saatlerini tercih etmenizi ve iniş kalkışlarda bebeğinizi emzirme ya da emzik vermenizi öneririm. hayırlı ve sorunsuz yolculuklar

tatile uçakla gitmeyi planlıyoruz.bana uçak kalkarken ve inerken bebeğin karnını doyurmamız gerektiğini söylüyorlar,basınç etkilemesin kulaklarına zarar vermesin diyeymiş.
bunun doğruluk payı varmı,sizde böyle birşey yapıyormusunuz?

:44:

evet canım doktor kalkarken ve inerken mümkünse ağzıaçık olsun demişti.daha doğrusu hareket etsin.emziriyorsan emzir,emzik ver ya da çubuk kraker gibi bir şey ver.kızım kalkış ve inişteki sese kahkahayla gülüyor(ben korkudan ölüyorum tabi)darısı sana olsun inşallah

benim ilk cocuk oldugunu icin biraz tereddutte kaldim ucakta ne yapariz yada izinde ne gibi sorun cikar diye ben hollandadayim kismet olursa kayseriye izne gitmeyi dusunuyoruz umarim rahat bir izin olur,,,,cevaplariniz icin tesekkurler

biz oglumuz 3 aylikkken ilk ucaga bindik geceydi gerci 1 saatlik bir yolculukdu ama oglum ucaga biner binmez uyudu iner inmezde uyandi:1:

birde bi 15 gun sonrada yurt disina 3 ssatlik bir mesafeye uctuk o gunduzdu oglum uyumadi surekkli kucakda gezmek istedi biraz zor oldu yani mumkunse gece tercih edin yolculugunuzu inis kalkislarda ya emzirin ya emzigini verin yada biberonun verin ve biliyosunuzdur gerci ama bebekli olanlar yada hamile olanlar acil cikis kapilarinin oldugu yere oturmuyo ve bebekli olanlar cam kenarina oturmali yani bize bileti veren bayan size cam kenari vermek zorundayim demisdi.hhee birde ucaga yolculari alirken sakin siraya girmeyin hamileler ve bebekliler business den girin oturun cocukla saatlerce ayakda beklemeyin yani bu sizin hakkiniz kimse bir sey demez.bizde insallah yakin zamnda tekrar bi ucak yolculugu yapicaz epey uzun olcak ama ins oglum bi zoruk cikarmaz 11 aylik oldu nerdeyse neyse uzun oldu galiba.herkeze hayirli yolculuklar:71:

ben de ilk defa geçen cuma günü uçakla seyahate gittim oğlumla.gayet rahattı.farklı bir ortam olunca ilgisini çekti.uçaktaki diğer yolcuların maskotu oldu resmen.çok eğlenceli idi.ama kesinlikle seyatat sırasında bol sıvı tüketmelerini sağlayın.basınçtan zarar görmemesi için.yetişkinler içnde aynı şey geçerli ama bebeklerde biraz daha fazla sıvı tükettirilmeli.ben bu işin içinde olduğum için iyi biliyorum.sıvıya aman dikkat edin.yüksek ses ve basınç direk duyu organlarını olumsuz etkiliyor çünkü.şimdiden iyi yolculuklar dilerim.

ben ilk kez bebeğim 2 aylıkken bindim ve rezil oldum :) uçak yere indiğinde herkes ağlayan bumuymuş gibisinden bize bakıyordu şimdiye kadar 12 kez yolculuk yapmışızdır sadece 2 si sakin geçmiştir diğerleri rezalet artık bir yaşında en sonkinde biraz sakindi

biz 2aylıkken binmistik ucaga ikiz oldukları halde hic sıkıntı cekmedik gayet rahat gecti yolculugumuz 10.ayda tekrar binicez kısmetse korku simdden sardı daha buyukler ozamankine gore ve yanımda esim olmayacak malesef

ben 2.5 aylıkken bindim hemde yalnızdım ama bi sorun yaşamadık çok şükür.. anne sütü alan bir bebekse özellikle bir emzirme önlüğü edinin.. huzursuzluk yaparsa emdirip rahatlatırsınız.. hayırlı yolculuklar..

Back
X