Bebeginun gelisimi geriden gelenler

Ronam

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
161
140
23
34
Merhaba arkaaslar ben 6 haftalik hamileyim normal sartlarda 7 olmasi gerekirken bebegim gec döllenme oldugu icin 6 haftalik dedi doktorum..bugun kalp atislari icin gittik cok şukür kalbi atiyo dedi doktor ama normal ultrasonda goremedi vajinal ultrasonla gorebildi bebegi..daha once 3 bebek kaybettim (tamamen talihsizlikti genetik ve ya bi hata sonucu kayiplar degildi) ve inanilmaz bi korku icindeyim acaba bebegi benim gibi olmasi gerekenden daha kucuk olupta saglikli dunyaya getiren var mi??

Kızım 18,5 aylık Can'ım. Allah'a şükür sağlıklı cadı yaramaz biraz ama çokta sevimli inşlh seninkinde öyle olacak. Geç döllenme hafta hesabını değiştirir sadece

Ayni seyi bende yasadim cnm 1 aylik olmasi gerkirken 10 gunluktu ogrendigimde doktor normal degil dusuk sonuc dedi ama dedi pko var ise dedi normal dedi evet bendede pko var. ve simdi arayi kapattim cok sukur 5 hafta bitti smdi 5+3olmasi gerekirdi fakat suan tam 5 haftalik. Kese icin bendede alttan muayene ile goruldu karinda gorulemedi. Dun ama karnimdan goruldu bebek olusmus şükür çarsamba kalp atislarina insaallah..

Kızım 18,5 aylık Can'ım. Allah'a şükür sağlıklı cadı yaramaz biraz ama çokta sevimli inşlh seninkinde öyle olacak. Geç döllenme hafta hesabını değiştirir sadece
Ay cok sağolun inşallah ben de bu defa görebilirim o günleri..allah bagışlasin size..

Ay cok sağolun inşallah ben de bu defa görebilirim o günleri..allah bagışlasin size..
Pko nedir acaba? insallah hepimze kucagimiza almak nasip olsun..kimse acisini görmesin gercekten varligini ogrendikten sonra bile basliyo o annelik duygusu...bambaska duygular daha simdiden benim.canimdan daha kiymetli o kadar istiyorum ki insallah bu defa dolacak kucağim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…