Uzun bir süre 1,5 yaşındaki kızımla tek başımıza yaşamamız gerekiyor kızlar. Bebeğiyle tek yaşayanlarınız var mı? Çok korkuyorum yapamamaktan, delirmekten.. O kadar mutsuzum ki..
çok da güzel yaşarsın bence hiç korkmamalısın.eğer maddi olarak yetiyorsan güvenli bir yerde yaşıyorsan tamamdır gerisini halledersin.bi hafta on gün düzene sokmaya çalışırsın uykuydu yemekti sonrası mükemmel bi şekilde devam eder bence sıkma canını
Eşim şehir dışında iş buldu ve tüm ısrarlarıma yalvarmama (evet resmen yalvardım) gitti. Kısa vadeli iş dedi ama çok ısrar ettim gitmemesi için 5 yıllık evliliğimizde 2 yıl yurt dışındaydı çok nadir görüştük zaten ve her ayrılış bizi uzaklaştırdı. Öyle ki o derece yabancı olduk zaten aramız pek de iyi değildi yeni yeni düzeliyorduk. Aile olmak istiyordum artık. Yurt dışından geleli de 1 ayı biraz geçmişti zaten. Şimdi gene terk etti gitti beni, kızımla kaldım ben. Hiç hatrım yokmuş, çok kötü de kavga ettik sabah giderken mesajlarla, ben işteydim..
yaşamak için Alllah ım bana güç versin, siz de benim için dua edin lütfen olur mu. Eşime çok bağımlıyım, o bana kötü davrandıkça ben üzülüyorum içerliyorum bi daha aramam sormam diyorum ama gene arıyorum hep arıyorum.. Eşim demek de ne derece doğru bilmiyorum, koptuk çok
çok da güzel yaşarsın bence hiç korkmamalısın.eğer maddi olarak yetiyorsan güvenli bir yerde yaşıyorsan tamamdır gerisini halledersin.bi hafta on gün düzene sokmaya çalışırsın uykuydu yemekti sonrası mükemmel bi şekilde devam eder bence sıkma canını
inşallah öyle olur canım, ben bir de sürekli eşimin aramasını bekliycem o aramayınca üzülücem, çok sıkıcam kendimi hep aynı şeyi yaşıyorum, bu kez psikolog desteği alıcam karar verdim..
yaşamak için Alllah ım bana güç versin, siz de benim için dua edin lütfen olur mu. Eşime çok bağımlıyım, o bana kötü davrandıkça ben üzülüyorum içerliyorum bi daha aramam sormam diyorum ama gene arıyorum hep arıyorum.. Eşim demek de ne derece doğru bilmiyorum, koptuk çok
yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum ve seni çok iyi anlıyorum .eşim yurtdışına gitti ve izne geldiğinde bana karşı ilgisiz ve sevgisiz davrandı bir haftalık izninde.gelmeseydi keşke bile diyorum bazen onu daha iyi hatırlayıp öyle özlşemek daha güzeldi .şimdiyse içimde hayal kırıklığı kırılan gururum kendimi çok kötü hissediyorum hep ağlamak geliyor içimden kafamdan hiç çıkmıyor o beni çok seven eşim değişmiş başka biri gelmişti sanki öyle acı bir duyguki anlatılmaz.ona göre hiçbirşey yok beni eskisi gibi seviyomuş ama ben niye emin olamıyorum davranışlarıda niye bunu göstermiyor.kafamda birsürü soruyla bıraktı gitti .bende senin gibi aramıcam diyorum gene arıyorum araya uzaklık girince böylemi oluyo bu erkekler acaba halbuki ben onu eskisinden dahada çok seviyorum onu düşündükçe kalbim acıyo bende senin gibi psikolojik destek almak istiyorum saplantı haline geldi aklımdan hiç çıkmıyor niye eşim bana böyle davrandı niye beni sevmiyor diye hep soruyorum kendime niye bu kadar koptuk ben annemle babam gibi yıllar sonra bile birbirlerine aşkla bakan bir yuva hayal ettim hep ama tek taraflı hiçbirşey olmuyor .Allahım bizim ve bizim gibi olanların yardımcısı olsun .senin bir çocuğun varmış canım benim biri 7 biri bir yaşında iki çocuğum var gelecektende hiçbir ümidim yok zaman neyi gösterir gelince nasıl olur ben nereye kadar sabredebilirim ,onu böylemi kabul etmeliyim kafam çok karışık belki gelince düzelir herşey uzakta olmak onlarıda çok etkiliyor çocuklarından eşinden evinden ayrı neyse kardeşim Allah yardımcımız olsun
canan027 çok üzüldüm durumuna canım. insanın eşinden dolayı bir sıkıntısı varsa, hayatta çekilmez oluyor.
konuş diyecem, bazıları konuşmaktan da anlamaz.
sen hiç bir şey olmamış gibi davran bakalım.
sonra aranız düzelince, bunun hesabını sor.
ya da dayanabilirsen arama diyeceğim bu da çok zor. biz erkekler gibi değiliz malesef.
bu kadar vurdum duymaz olamıyoruz.
Aradığında da tatlı dille konuş. ona sevdiğini onsuz yapamadığını falan söyle.
inşallah halledebilirsin bu durumu.
Allah kalbini ve gönlünü başkasına kaydırmadan evine dönmesini nasip etsin. bol bol dua et canım.
canan027 çok üzüldüm durumuna canım. insanın eşinden dolayı bir sıkıntısı varsa, hayatta çekilmez oluyor.
konuş diyecem, bazıları konuşmaktan da anlamaz.
sen hiç bir şey olmamış gibi davran bakalım.
sonra aranız düzelince, bunun hesabını sor.
ya da dayanabilirsen arama diyeceğim bu da çok zor. biz erkekler gibi değiliz malesef.
bu kadar vurdum duymaz olamıyoruz.
Aradığında da tatlı dille konuş. ona sevdiğini onsuz yapamadığını falan söyle.
inşallah halledebilirsin bu durumu.
Allah kalbini ve gönlünü başkasına kaydırmadan evine dönmesini nasip etsin. bol bol dua et canım.
bende nasıl davrancam telefonda nasıl konuşcam bilmiyorum.aramıyorum bir müddet niye aramıyosun diye kızıyor .bende aramamak için kendimi tutuyorum. burda yaptıkları için telde çok kırdım onu orda kaçgün morali bozuk gezmiş .yanında başka arkadaşlarımızda çalışıyor onlardan alıyorum haberini bende anlamıyorum ki niye böyle davranıyor.çok değişik bir insan böyle olması içine kapanıkı olması benle sıkıntısını paylaşmaması beni sinir ediyor. oda pişman gibi sanki konuşmaları onu gösteriyor bakalım bu izine geldiğinde nasıl olcak davranışları uzaktayken telde hiçbirşey konuşulmuyor geldiğinde kafamdaki bütün soru işaretlerini bitirmek konuşmak istiyorum .o soğuk davranırsa aynı şekilde ona soğuk davranıcam .görsün bakalım nasıl oluyomuş.