Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiiki yaşayabilirsin..Herkes bi tarafa insanın Allahtan başka hiç kimsesi yok zaten..
Ama sorun nedir ?Anlatırsan rahatlarsın ...
cnmm içini ferah tutmaya çalış ki daha kolay üstesinden gel:26:
tabikide yaşanır niye yaşanmasın.....içini rahat tut güzelim
çok da güzel yaşarsın bence hiç korkmamalısın.eğer maddi olarak yetiyorsan güvenli bir yerde yaşıyorsan tamamdır gerisini halledersin.bi hafta on gün düzene sokmaya çalışırsın uykuydu yemekti sonrası mükemmel bi şekilde devam eder bence sıkma canını![]()
yaşamak için Alllah ım bana güç versin, siz de benim için dua edin lütfen olur mu. Eşime çok bağımlıyım, o bana kötü davrandıkça ben üzülüyorum içerliyorum bi daha aramam sormam diyorum ama gene arıyorum hep arıyorum.. Eşim demek de ne derece doğru bilmiyorum, koptuk çok![]()
canan027 çok üzüldüm durumuna canım. insanın eşinden dolayı bir sıkıntısı varsa, hayatta çekilmez oluyor.
konuş diyecem, bazıları konuşmaktan da anlamaz.
sen hiç bir şey olmamış gibi davran bakalım.
sonra aranız düzelince, bunun hesabını sor.
ya da dayanabilirsen arama diyeceğim bu da çok zor. biz erkekler gibi değiliz malesef.
bu kadar vurdum duymaz olamıyoruz.
Aradığında da tatlı dille konuş. ona sevdiğini onsuz yapamadığını falan söyle.
inşallah halledebilirsin bu durumu.
Allah kalbini ve gönlünü başkasına kaydırmadan evine dönmesini nasip etsin. bol bol dua et canım.