Çocuk Hastalıkları bebegmin gaz problemi benim sorunlarm :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benim bdbegmin böbregnde de soqun var ondan olablv dyolar.bende rezene kmyon heprni dnedm smdi drumuz neobaby surup önerdi onu dnyoruz bkalm ins.yarar

Benim bdbegmin böbregnde de soqun var ondan olablv dyolar.bende rezene kmyon heprni dnedm smdi drumuz neobaby surup önerdi onu dnyoruz bkalm ins.yarar
Sorun mu var geçmiş olsun doğduğunda yattı hastanede demi. Rezene kimyon yalan bende içtim bebegmde hiiicc bisie yaramio .şurup inşallah yarar ben sürüp damla bide canlı mikroorganizmattaşıyan bi ilaç kullanıyorum . canlı bakteri var içinde. biri gaz cçıkarı biri kaka yapması biri sindirim düzenleyici

Yok yatmadı hastnde böbrek genşlemeşh içn takpteyiz.bende biogaia zinco debridat ve duphalac kullanyodum bşka bi dr.a gttk sdce duphalac ve neobaby dye bi gaz şurubt verdi kakada yapamyodu oda gazıda yavaş yavaş duzelmye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…