Bebeinin cinsiyetini belirlemeyi tutturan varm

disikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
368
32
98
Ankara
meraba bayanlar bebeğin cinsiyetını belirlemeyi basaran varmı Allah herseyden once saglıklı hayırlı evlat versın ama yınede herkesın gonlunde kız veya erkek vardır.sız nelere dıkkat ettınız

kız yada erkek olsun diye bişey yapmadım. zira yapılabilecek birşey olduğundan haberim yoktu. 15 gün kadar ayrı kaldık eşimle başka ülkelerdeydik bir araya gelince benim adetim bitmiş 10 gün falan olmuştu akşam üzeri birliktelik ve sık birliktelikle kız bebek bekliyorum nasipse.
Erkek bebek olma ihtimali için veri topluyorum 4 sene sonra kısmet olur yeniden bebeğe niyetlenirsem denemek için.
ama denemiş ve başarılı olmuş olan varsa yardımlar çok makbule geçer. Paylaşalım

oncelıkle ben kulaktan dolma bılgılerımı yazayım ılıskı ıcın yumurtlama donemının son gunlerınde ılıskıye gırılırse cınsıyet erkek ılk gunlerınde ıse kız oluyormus...erkek ıcın kadınında erkegınde orgazm olması gerekırmıs kız cocuk ıcın ıse kadın olmazmıs.ama dedıgım gıbı sadece bunlar duyduklarım

Arkadaşlar Kız bebek için gerekli kromozomu taşıyan spermler yavaş ama dayanıklı spermlerdir.Yani yavaş hareket ederler fakat daha uzun ömürlüdürler. Erkek kromozomu taşıyan spermler ise daha hızlı fakat daha kısa ömürlüdürler. Erken döllenmede genelde erkek geç döllenmede ise kız bebek olduğunu okumuştum.

ben erkek ıcın soda falan ıcmesı gerektıgını duymustum erkegın aslı varmıkı acaba

Benim kızım var. Şimdide bir oğlum olsun istiyorum. Bende tam yumurtlama günümde bir kez ilişkiye girdim. 6 haftalık hamileyim. Tutup tutmadığını 2 ay içinde görücez.

ya ıste tam yumurtlama gunumu ben ayarlamayı bılmıyorum.cunku duzensızlık var adet gunlerımde.ama yarın doktora gıdecem bana dua edın ınş. bır sıkıntı yoktur.

Merhaba,

Ben 14 haftalık hamileyim. Eşim Angelsounds meleksesleri ürünü almış. Harika bir alet ilk bebeğimi düşürmüştüm. O yüzden çok endişelerim vardı. Şimdi her an bebeğimin kalp atışlarını dinleyebiliyorum ve çok rahatladım. Bebeğimi her an yanımda hissediyorum ve çok güzel iletişim kurubiliyorum. Ayrıca bu sesleri kaydedebiliyorsunuz. Bebeğiniz doğdukdan sonra ona dinlettiğiniz zaman gaz sancısına çok iyi geliyormuş. Tabii çok da güzel bir hatıra olacak. Bütün hamile arkadaşlara tavsiye ediyorum. Herkeze sağlıklı bir doğum dilerim.

tutan başka varmı bnde merak ettim.bende planlamıştım erkek olsun diye ama tutmadı.ikinci kızım geliyo.tutanlar yazın lütfen..

ya ama ama neden kımse bılgılerını paylasmıyor yenı bısey ogrendım gebelıkten once yanı yumurtlama donemınde tuzlu yıyıp sut ve yogurdu bol tuketırsek erkek olurmuss sızca dogru ollma ıhtımalı varmı

Doğruymuş bende okumuştum. Erkek olması için bol bol proteinli gıdalar tüketmek gerekiyormuş. Et, süt, yoğurt, peynir gibi.

kızlar ben baybchico yöntemi denediim için söylüyorum.onda erkek bebek için evet protein destekli diyo.ama süt ve süt ürünlerene kullanmayacaksınız.diye yazıyordu.evet soda.cips.tuzlu yuyecekler.ben size ne yazıyorsa en iyisi tam yazayım...

et suyuna çorbalar,et suyu
et veya isli balık
turşu
ekmek
sütsüz bisküvi
pilav
makarna
mısır gevregi(tahıldan yapılmış kahvaltılık yiyeceklre)
kuru fasulye ,nohut
erik ,kayısı,hurma,incir
tuzlu maden suları
meyve suları
çay kahve(sütsüz) bunları tavsiye ediyor..

ama yasak olanlar var bunlar.
tüm süt ve süt ürünleri
beyaz soslar
yumurta
ıspanak
yeşil fasulye
yeşil salata

bu diyet bir iki ay uygulanmalıdar diyor..kızlar üşenmedim.baktım mailime yazdım.erkek bebk isteyenler not aabilir bunları.baybchico yönteminde bunlar var..söylemek istedim.umarım yardımcı olmuşumdur.ben bir ay denimiştim bu diyeti..

cok tesekkurler ben kesınlıkle dıkkate alcam ve ona gore beslenıcem.bende bakıyorum ama bılgısı olanlar lutfen yazsında daha fazla bılgı sahıbı olalım....

arkadaşlar bende çok araştırdım yumurtanızın çatladığı gün ve sonraki gün ilişki olacak ve bu ilişkiden önce 4-5 gün birliktelik olmamış olacak ayrıca birlikte olmadan önce rahim karbonatlı suyla yıkanacak 10 dk sonrada birlikte olunacak. ben böyle deniyirum kızım var ve oğlum olmasını istiyorum

kızlar bana dua edın cunku aldıgım tum tuyoları bırlestırıp calısmalara baslıyacam...baya cok sey ogrendım...artık resmen uzman olacam nerdeysee.hayırlısııııı

aslındas o testide çok övüyolardı demekki olmayınca olmuyo.allah herşeyin hayırlısını versin bende aralık ayında deniycem inşallah olur bakalım.disikuş yumurtanın çatladığı günü hesaplamak için ovulasyon testlerinden al ben öyle deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…