bebek 7. haftada hareket etmeye başlıyor mu?

mariposita

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
566
151
323
ben böyle bir şey hissetmiyorum ve bu da gayet normal biliyorum ancak bir sitede bebek hareketlerinin 7. haftada başladığını okudum. yani şimdi ultrasonda onun hareket ettiğini görebilecek miyiz?

7. hafta cok erken 12 . haftada tamamlanıyor herbişeyi o zaman görürsün
belkide hareket edıyoo ama 7. haftada ancak kalbinin pıt pıt attıgını görürsun

Bebek 7. haftada hareket eder. Hatta ben hafta kontorle gititğimde doktor çikolata ye de gel hareketini görürsün belki demişti. Ama görmemek de normal. Yani göremedim diye endişlenecek birşey yok. Daha çok minik çünkü. :))

biz 6.haftada kalp atışını duyduk .9.haftada fır fır dönüyordu içeride tabi hissetmen mümkün değil henüz.ama ultrasonda hareketleri görüyorsun.

9. haftada usg cihazında hareketlerini gördüm. minik bir kaju ya benziyordu :) ama en erken 16 17. haftasında hissedebilirisniz.

oy yerim ben onuuuu:) haftaya perşembe kontrolümüz var inşallah tam 8 haftalık oluyo. inşallah görebiliriz oynamasını

ultrasonda hareketlerini görürsün ama dışarıdan hissetmen 16.ncı haftadan sonra azar azar hissedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…