- 9 Ocak 2015
- 94
- 41
- 31
- Konu Sahibi umitetveinann
Meraba arkadaslar.En sinir oldugum seylerden biriydi ben bekarken birisinin kaynanasini cekistirmesi.Ama artik 10 aydir bogazima kadar geldi.Eski kafali hic bi düsüncemiz uyusmayan biriyiz.Hic insan icine cıkmamıslar akarabaya kiz verip almislar hic bi kültürü örf adeti bilmiyolar.Hep bnmki dogru diyolar.Onlara göre onlarin yasayışindan düsüncesinden baska hersey yanlıs.Her neyse ALLAH izin verirse 1 bucuk ay sonra bi kızım olcak.Isminide onlar koycakmîs.onlarda büyükler koyarmıs.Bnm demem lazim dime anne siz isterseniz koyun diye.Onu gectim kızımın eksikleri var alıncak bi haftadir onu bekliyorum onla beraber alıncak.Bagımsız bi insan deilim hersey ona baglı.Son bardagı tasıean bugün diyoki cocuk aglayınca hemen yerinden almiycaksin.Ben dedim cocuga göre degisir.akimisi kendini öldürür aglamaktan susmaz sen onu kucagina alana kadar.Yok diyo kesinlikle almıycaksin o zaman sen onu kucaga alistirmis olursun diyo.Dedim benim yegenim aglamaktan mosmor oluyo o halde yengem nasil biraksin mesela ALLAH korusun cocuk ölücek aglamaktan.Hic bisey olmaz biz eskiden oyle yapardik.Belli dedim icimden ilgisiz büyümüs cocuklari hic sorumluluk bisey bilmezler.Ben haksizliyim.Cocugunuz kendini yese bitirse morarsa bırakırmısıniz oylece.Beni dinlediginiz icin tesekkur ederim.Icimi kimseye dökemiyorum.Bu gamile halimle kafamın ici ağriyo artik