- 10 Nisan 2023
- 21
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi bayankrdanadamm
-
Emzirmiyorum sütüm kesileli çok olduYeni mi başladınız mı
Sütünün yetmiyor mu
Temizliyorum ama çok ağlıyor temizlerken o yüzden sık sık değilBurnu tıkalı olabilir. Serum fizyolojik kullanıyor musunuz? Odanızın nem ve ısı dengesi nedir? Burnu tıkalı bebekler emmek istemezler.
Yeni başladı bu aglamalari doktora da götürdük ama bı sorun yok dedi anlamıyorumYeni ağlamaya başladıysa burun tıkanıklığı veya hasta olabilir ama mama vermeye başladığından bu yana ağlıyorsa sevmemişte olabilir
Ayrca doğduğundan beri mama veriyorum seviyordu aslındaYeni ağlamaya başladıysa burun tıkanıklığı veya hasta olabilir ama mama vermeye başladığından bu yana ağlıyorsa sevmemişte olabilir
Bı yandan içmek isterken bı yandan da reddediyo agliyo kendini yukarı dogrru itmeye calisiyoGaz oluyordur pek acıkmamış oluyordur. Hem ağlıyor hem içiyor mu içmeye direniyor mu. Akış hızını beğenmiyor da olabilir
Gazı vardır yüksek ihitimalle kendini yukarıya doğru atıyorsa ağlayarak içtiği için gazı daha da artıyor. Midesine karnına masaj yapabilirsiniz.Bı yandan içmek isterken bı yandan da reddediyo agliyo kendini yukarı dogrru itmeye calisiyo
Evet bir süredir aynı mamayı kullanıyorum daha önce yoktu tadını da seviyordu daha önceki mamayı doğru düzgün icmezken suankini içiyorduHer zaman verdiğin mama mi birden ağlamaz çocuklar hasta oluyor muhtemelen burnuna dikkat et rahat nefes alıyor mu umarım düzelir
Deniycem önerin için teşekkür ederimGazı vardır yüksek ihitimalle kendini yukarıya doğru atıyorsa ağlayarak içtiği için gazı daha da artıyor. Midesine karnına masaj yapabilirsiniz.
Burnunun açık olmasını da ihmal etme tabi.Deniycem önerin için teşekkür ederim
Bı markanın 1 numarasına geçtik ilk doğduğu zamanlar prematil kullandık şuan hala 1 numara veriyorumDoğduğundan beri aynı mamayı mı veriyorsunuz? Burnu malesef hoşlanmıyorlar ama doktorlar her gün yapın diyor çünkü hava kuru olursa nefes alamıyorlar sonrasıda huzursuzluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?