bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bizim zamanımızda ilk 5 bin girerdi tıpa şimdi 30 binlerde biraz çalışan giriyor, gerçi eskiden terör örgütleri de çalıyordu soruları

Ben de fenomen olmayan doktorlara gidiyorum sosyal medyada aktif olan hasta ile ilgilenmez sürekli poz çeker deyü
 

Canım ozaman ne istiyorsun bizden ne yorum yapalım ne verelim ablamıza ?

İkide bi sizden 20 yaş büyük sevgilinizle yaşadığınız ilişkinizi buraya neden yazıyorsunuz sonra da neden devam ediyorsunuz? Amaç ne cidden soruyorum ironi yok ?
 
Bunu aşmak için zaman ve terapi gerekiyor. Kolay olmadığını anlayabiliyorum, ama ilişkiniz de tuhaf yani.
Adam 40 yaşında, daha ileride bebeğimiz hayali mi kuruyor ya (yedik tamam). Ne zaman? 50 yaşında mı?

Yavrucum sen 20 yaşındasın ne işin var bu herifle? İnşallah evli değildir. Daha öğrencisin yani nedir bu saçma sapan ilişki. 3 ay ayrıldık diyorsun, ne oluyor 3 ay ayrılınca? Sapık adamı engelleyeceksin yazamayacak sana.
 
Demek ki salt eğitim bir halta yaramıyor muhakeme yeteneği önemli ama ben sizin asla tıp okuyabileceginize inanmıyorum
 
Konu sahibesi bizleri seni eleştiren, yargılayan kişiler olarak görme lütfen. Hepimiz kız kardeşiz. Fakat siz 90 yaşında biri değilsiniz. Genç, aklı başında ve üniversite okuyan birisiniz. Kendinizi cariye olarak kullandırtmayın lütfen. Eğer sevgiliniz gerçekten sizi seviyor olsaydı bakın adam 40 yaşında, çalışan bir adam gelir ailenizden ister nikahını yapar sizde şuanda bebeğinizin sağlığını düşünüyor olurdunuz.
Adam sizi kullanmış. Adam bebeğinizi de sizi de asla umursamamış. Kendinizi öyle değersiz bir duruma düşürmüşsünüz ki onu geçtim masum bir cana da sebep olmuşsunuz.
Bu adam nasıl bir vicdan sahibi ki öğrenci halinizle size para ödetiyor, utanmıyor mu? Adam araba değişmiş başlarım arabasına yaa. Satsın. Kredi çeksin. Gördüğünüz üzere adam konfor alanından asla çıkmamış. Utanmamış. Üzülmemiş.
Böyle devam ederseniz ilk kürtajınız olmayacak. Kullanılmaya devam edeceksiniz ve sevgiliniz için daha iyi bir alternatif çıktığında yüz üstü bırakılacaksınız.
Yaşınız çok genç. Gençlik geri gelmez. Böyle heba etmeyin. Ayrılın bu olay size bir işaret, ders olsun. Gerçekten sizi seven bir erkekle yolunuza devam edin.
40 yaş sendromuna giren bir erkeği genç hissettirmek için bir aracı olmayın.
 
Yersiz bir eleştiri. Gayaet dereceyle girilen bir fakultedeyim özel üniversitede 50 binle yerlesip parayla okuyan vs biri degilim
 

Sayfalarca yazılıp çizilmiş, insanlar sana bir sürü nasihat vermiş ama umurunda olmamış; sevgilinin yaşına hiç takılmıyorum belki orta yaşlı adam seviyorsundur, senin zevkin. Lakin kürtaj parasını bile sana ittiren bir adam hiç mi kanına dokunmuyor be kızım...
Öğrencisin, yaptığının sorumluluğunu alacak durumda değilsin, ailem duymasın diye yusuf yusuf oluyorsun ama yine de yapıyorsun. Nerden tutsan elimizde kalıyor ama sen hala aşk,duygular, üzüntüler peşindesin.
Hayat böyle bir şey değil ; ne sevişmeye karşıyım ne de ilişkilere ama biraz edep yahu ! Anan baban oku diye kendini yırtıyor bin tane dalavere çevirip elin adamlarına kullandırıyorsun kendini vallahi edep lazım sizin gibilere. İnsan ailesinden utanır azıcık ama şimdi sen çıkıp ailem bana şöyle yaptı böyle yaptı o yüzden psikolojim bozuk diye şikayette edersin hiç şaşırmam. Ananız babanız yapma diyince bin tane depresyon, elin serserisi sana hafif meşrep muamelesi yapınca aşkım da aşkım, yazıktır günahtır bir evlat senin boyuna nasıl geliyor, daha ailen olmadan karnını doyuramıyorsun ama arkalarından iş çeviriyorsun, aferin ....
Olan bir cana olmuş sen daha onun bile farkında değilsin, olsan o adamın yüzüne bakamazsın bırak onda teselli aramayı. O adam olsa çocuğuna sahip çıkardı koşa koşa aldırmak yerine velhasıl ziyan olmak senin kendi seçimin....
 

Ablacım bak kaç kişi sana senin bu adamla ne işin var yazdı hiçbirine cevap bile yazmadın. Ne işin var yahu baban yaşındaki adamla? Onud a geçtim adam bana değer vermiyor mu aldatıyor mu diye birden fazla konu açmışsın , sen de bizler kadar adamın sana değer vermediğinin farkındasın. Ne yapıyorsun bu adamla?

Eşşek kadar adam üstelik doktor senden kürtaj parası istemiş. Daha önce yattığı kadınlarla nasıl takıldığınıd a söylemiş. Adamın sana zerre saygısı yok. Bunları da kabul ediyorsan denizdeki sünger ya da yerdeki salyangoz kadar özsaygın var inan bana. Burda 2 seçeneğin var ya bu saçmalığa devam edeceksin ya da yanlış yaptığını kabul edip burda bırakıcaksın.

Burda sana insanlar her konunda laf anlatmaya çalışmış anlamışsın. Eee o zaman bizden ne istiyorsun? Madem dinlemiceksin milleti boşuna uğraştırma.


O son cümle de ayrıca hiç doğru değil şimdi hiç yazmayayım. Yani eğitim sistemini eleştirmek için her hakka sahibim bence orda dur yoksa üzülen taraf sen olursun.söylediklerimde hala iddialıyım, şu başına gelenlerden hala bile ders alamıyorsan yine de gelip bu adamla ilgili konu açarsan öğrenme kapasiten sıfırdır, ne okursan oku ne yaparsan yap IQn sayıyla 75 daha fazla olamaz. Şu başına gelenleri başka biri sana gelse söylese ne aptal bir insan, bir türlü akıllanmamış demez misin? Dersin. Şu anda konunu okuyan herkes aynı şeyi düşünüyor zira, bu konuyu okuyunca görünen tek şey bu.
 
Yersiz bir eleştiri. Gayaet dereceyle girilen bir fakultedeyim özel üniversitede 50 binle yerlesip parayla okuyan vs biri degilim

Hmm ozaman duygusal zekanızda bir sorun var ki sizi kürtaj yaptıran ve bunun için 1 hafta para arattıran yarısını ödeyen bir erkekle hala beraber olabiliyorsunuz
 
Miss cidden tıp okuduğuna inandın mi daha çok evde kalmaktan korkan liseyi bile zor bitirmiş kız tipi bu . Üniversiteli olan bir insanın bu kadar ... olacağını düşünmüyorum . Noktaları herkes kendi yorumuna göre doldursun çünkü bir paragraf şey yazılabilir . Çaresizliğe bak çocuk aldırmak için bile paranin yarısını buluyor adam etinden sütünden her yerinden faydalanmış. Ya tıp okuykrsa ciddi anlamda problemleri olan biri tedavi olmadan zaten o okulu bitiremez ya da dediğim gibi liseyi zar zor bitirmiş ümitsiz bir ev kızı
 
Yersiz bir eleştiri. Gayaet dereceyle girilen bir fakultedeyim özel üniversitede 50 binle yerlesip parayla okuyan vs biri degilim
Bak kendin diyorsun işte ne güzel önünde şahane bir gelecek var. Sen güçsüz, muhtaç bir kadın değilsin. Adamla aranda zaten sağlıklı bişey yokmuş. Kurtul bu adamdan misler gibi hayatına devam et. Genç erkekler çıkacak karşına seni seven aşık olan ve gerçekten bir bebek, bir aile isteyen erkekler olacak. Yazık etme hayatına. Çünkü senle evlenmez bu adam.
Sevgili konu sahibi sana kızmak değil sarılmak istiyorum inan ki çünkü seni yanlış bir aşkın içinde kaybetmek istemem. Gencecik pırıl pırıl bir kadınsın.
Zaman yaraları sarar. Adamı unutturur. Yoluna güzel insanlar çıkarır. Sende o zaman iyi ki dersin. İyi ki ben kurtuldum o hayattan dersin. Lütfen sözlerimize kulak ver
 
Akıl yaşta değil baştadır atasözünü boşa çıkaran nadir örneksiniz… yaşta da yok başta da
 
Arkadaşlar ayrıca hepinizi fazla iyi niyetli buldum gerçekten şu yazdıklarınjzla bu adamla ilişkisini bitirecek mi zannediyorsunuz ? Yirmi yaşında bu kadar cesaretli olan kız hiç degismez şu durum bir potansiyeli gösterir . İşte kürtajı da bol bol korunma yöntemi olarak kullanır böyle .
 
Şu sitede tıp okuduğumu kanitlamak istemezdim .d evde felan da kalmadım okula erken yazılıp üstüne ilk senwde tıp kazandım vs ve okuldan tonla insan var yazan eden ama olay o değil
 

Eklentiler

  • 16704275409063947180016650062031.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 159
Ne alaka, kardeşi şirket açtı üniversitede sıkıntıları vardı idari kadro ile. Daha da detay vermeyeyim
Bak bunu yeni gördüm. Sen ilk ve son değilsin değil mi? Bu adam başka bi öğrenci kızla da görüşüyordu bi ara zaten. Etik dışı hareketleri olabilir mi acaba o problem şekerim, hee ne diyon?
 
Çok teşekkürler gördüğüm en yapıcı ve etkileyen mesajdi
 

Ben inanıyorum, bir sebepten dolayı toplumda bu şekilde çok sayıda kadın var. İşi var, eğitimi var ama kendine saygısı yok, kendini 0 olarak görüyor. Sonra da önüne gelen kullanıyor, ailesi para istiyor, kocası para istiyor üstüne bir de dayak yiyorlar, kullanılıyorlar, kendilerini rezil ediyorlar. Burda bir tane kadın doktor vardı berbat bir evlilik sürdürüyordu. Kumarda para batırmış, kocası da dayak atmış. Kocaman hekim kadın dayak yiyip o evliliği sürdürüyordu şaka gibi.
Neden yani anlamıyorum, bir insan ne olursa olsun neden kendine hiçbir saygı duymaz?? Para, eğitim şu bu asla akıl veya özsaygı değil, kendine saygın yoksa yok işte birey olarak 0 oluyorsun.
 
Şu sitede tıp okuduğumu kanitlamak istemezdim .d evde felan da kalmadım okula erken yazılıp üstüne ilk senwde tıp kazandım vs ve okuldan tonla insan var yazan eden ama olay o değil
Desene durum çok vahim .. ailen de ne ilgisiz bir aileymis ne yavrum bir kişi tutup kolundan bir kaç ay hastaneye yatirmamis ki düzelesin yazık ki çok yazık bu arada sana üzülmedim sne bu hayatta hep kaybeden olursun devletin ve milletin imkanlarının boşa kullanilmasina üzüldüm
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…