- 12 Temmuz 2006
- 3.566
- 2.184
- 698
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
-
Evet ben de benzer bir sorunum olduğunu düşünüyorum önümüzdeki hafta bir sınavım var, bu bebek kürtaj derken calisamadim bu haftayı geçecek kadar çalışarak atlatayım sonrası icin güvenebileceğim bir psikayatrist hocamızla görüşme ayarladım. Duruma göre yönlendirmesiyle terapiye vs başlayabilirim.
Hani bu 2-3 aylık ayrılık döneminde çabaladı benim şüphelendiğim şeylerin doğru olmadığını göstermeye çalıştı, biraz kıyamadım içimde hala sevgi(?) olduğu için vs peşine yuz yüze gelince cinsellik olunca tekrar bağlandım. Ama şuan veya başka ayrılmak istediğim dönemlerde o ne kadar kırarsa kırsın kendini affettirmek adına bir şey yapmasa bile içimde affediyorum sebepsizce, o gün telefonda ağır şeyler söyledi mesela ben de kiskirttim tabi aklımda ayrılık olduğu için ama yine de söylememesi gerekirdi. Bir özür bile dilememesine rağmen barıştık.....
Lütfen git doktora tedavi ol.Evet ben de benzer bir sorunum olduğunu düşünüyorum önümüzdeki hafta bir sınavım var, bu bebek kürtaj derken calisamadim bu haftayı geçecek kadar çalışarak atlatayım sonrası icin güvenebileceğim bir psikayatrist hocamızla görüşme ayarladım. Duruma göre yönlendirmesiyle terapiye vs başlayabilirim.
Hani bu 2-3 aylık ayrılık döneminde çabaladı benim şüphelendiğim şeylerin doğru olmadığını göstermeye çalıştı, biraz kıyamadım içimde hala sevgi(?) olduğu için vs peşine yuz yüze gelince cinsellik olunca tekrar bağlandım. Ama şuan veya başka ayrılmak istediğim dönemlerde o ne kadar kırarsa kırsın kendini affettirmek adına bir şey yapmasa bile içimde affediyorum sebepsizce, o gün telefonda ağır şeyler söyledi mesela ben de kiskirttim tabi aklımda ayrılık olduğu için ama yine de söylememesi gerekirdi. Bir özür bile dilememesine rağmen barıştık.....
Allah cezasını versin o adamın.Karşımdaki öğrenci olsa böyle bir durumda olsam kredi çekerim arabamı (olmayan) satarım. Bir de 40 yaşındaki adam evlenmek için neyi bekliyor ki hani askerlik dersiniz iş güç dersiniz tamam derim.
Ama sen öğrenci olmana rağmen kürtajın parasının tamamını bile ödeyemiyor? Hatta buradaki yorumlara göre sen ona para yediriyormussunKültürlü, karizmatik, mesleği de güzel merak etmeyin .d
Ayy 35 - 40 yaşlarında buruşmuş teyzelerle mi olurdu? Sen 20 yaşındayken 40 yaşındaki "buruşmuş" amcayla ne yapıyorsun? 35 yaşa buruşmuş diyen birisi hep 20sinde kalacak galiba, ne güzelYani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
Ben 48 yasindayim, taşim, o adam 40 yasinda pörsümüş, teleme peyniri, sorana göre degisiyo bendeBirçok yorumda 40 yaşındaki adama buruşuk amca dendi, sonra konu sahibi gelip yaş sınırını aşağı çekerek 35-40 yaşındaki kadınlara buruşuk teyze dedi. Bir karar verme zamanımız geldi bence. Bu 35-40 yaşındakiler buruşuk mu değil mi? :)
Yalniz saflik baska bisey, bunun tıp literatüründe adi kerizlikSaf olduğu için memnun zatenSen 20 yaşında iken 40 yaşındaki herifle olup harçlığını borç verir miydin?
Biraz daha beklese cinsiyet partisi yerine cenaze töreni hazirlayacakİlerde evlenince mi? Adam 60ina gelince bi çocuk patlatırsiniz artik
Teleme peyniri mi ahahahahahBen 48 yasindayim, taşim, o adam 40 yasinda pörsümüş, teleme peyniri, sorana göre degisiyo bende
Kan testinde bir sürü parametre var her test hamilelik sonucu vermezKan testi yapılıyorsa hamilelik nasıl anlaşılmıyor ben onu anlamadım. Bir de neyle korundunuz söyleyin biz öyle korunmayalim
Yarın arayın ya da mesaj atın. Bu böyle olmayacak evlenmemiz lazım deyin. Ailemle konuşacağım gün belirleyelim isteme söz falan olsun deyip blöf yapın. Ne evlenmesi aşkım hani okulun mesleğin kariyerin vs vs diye zırvalayacağına eminim. Yakasına yapışın evlenelim diye. Işık hızı arkasından bakar amcanın, o derece hızlı kaçar.Uzun zamandir farkindayim bu dediklerinizin, bitirmeyi kaç kez denedigimi tahmin bile edemezsiniz ama bir sekilde kopamıyoruz. Gelip tehdit edip zorlama felan değil ama bir şekilde her yerden engelledigimde bile bir şekilde dayanamayip konuşmaya basliyorum vs vs. Mesela 2 gün önce tartistik baska bir seyden, benim bu kurtaj olayından çok etkilendigimi çok kötü bir şey yaptigimizi dusunup ondan sogudugumu frlan söyledim o da bir şeyler dedi zoruna gitti derken uzadı yüzüne kapattım ve konuşmama kararı aldım. Dün hiç bakmadim bile mesajlarina bu sabah bir bahaneyle geri konusmaya başladık anlayamıyorum ama bitirmeyi gerçekten istiyorum devam etmeyeceginin farkindayim
İyi diyorsun da konu sahibi zaten neyin ne olduğunun farkında. İşine gelmiyor sadece. Aksine inanmak istiyor.Yarın arayın ya da mesaj atın. Bu böyle olmayacak evlenmemiz lazım deyin. Ailemle konuşacağım gün belirleyelim isteme söz falan olsun deyip blöf yapın. Ne evlenmesi aşkım hani okulun mesleğin kariyerin vs vs diye zırvalayacağına eminim. Yakasına yapışın evlenelim diye. Işık hızı arkasından bakar amcanın, o derece hızlı kaçar.
Çok doğru diyorsunuz ama konu sahibi Bunu istemiyor ki. Adam yüzüne tukurse Yarabbi Şükür yağmur basladi diyecek kıvamda kendisiYarın arayın ya da mesaj atın. Bu böyle olmayacak evlenmemiz lazım deyin. Ailemle konuşacağım gün belirleyelim isteme söz falan olsun deyip blöf yapın. Ne evlenmesi aşkım hani okulun mesleğin kariyerin vs vs diye zırvalayacağına eminim. Yakasına yapışın evlenelim diye. Işık hızı arkasından bakar amcanın, o derece hızlı kaçar.
Aslında konu net 40 yaşındaki bir adam 20 yaşındaki bir kız için yaşlı arada çok büyük çağ farkı varBirçok yorumda 40 yaşındaki adama buruşuk amca dendi, sonra konu sahibi gelip yaş sınırını aşağı çekerek 35-40 yaşındaki kadınlara buruşuk teyze dedi. Bir karar verme zamanımız geldi bence. Bu 35-40 yaşındakiler buruşuk mu değil mi? :)
Tanımakmı tanısam yakınım olsa saçını yolar eline verirdimBen emin değilim valla tanımam etmem kızı.
Sen tanıyorsun galiba.
Yuvayı başka bir kadın yıkmıyor.
Yuvayı 40 yaşında koskoca adam olan sorumlulukları olan çocuğu olan adam yıkıyor .
E ayrıca bi okudunuzu anlayın o yazıyı ben tugba denen kadına yazdımBen emin değilim valla tanımam etmem kızı.
Sen tanıyorsun galiba.
Yuvayı başka bir kadın yıkmıyor.
Yuvayı 40 yaşında koskoca adam olan sorumlulukları olan çocuğu olan adam yıkıyor .
Bende 21 yasındayım benımde bi cocugum olucaktı bayagı piskolojım bozuldu seni çok iyi anlıyorum birdaha hastanelere gidemez oldum ve benım birlikte oldugum adam evli bu durum o kadar zor ki belkı dicekler ne işin var evli adamla vs ama kendıme engel olamıyorum ben ondan kaçtıkça bi bakmışom geri ondayım nasıl bi döngünün içine girdim bilmiyorum ama bu durumdan kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?