bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne diyor ya bu
29 -30 bandında

Okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır diye bir atasözümüz var neyseki Allah korusun puanına yaklasmak isteyen yok

35 40 yaşında buruşmuş teyzeler mi bu beni bir miktar incitti

Acilde bakılmaz özellikle belirtmesi lazım hastanın gebelik şüphesi var diye konu sahibi zaten durumu saklamış
ben acildeyken hamile olduğumu öğrendim... olay şöyle gelişti,çok ağır hastalandım, baygınlık geçirdim, tansiyon çok yüksekti , çok yüksek ateş de vardı acile gitmek zorunda kaldık ,kan tahlili yaptılar doktor gelene kadar kan tahlilim çıkmıştı ve hamile olduğumu o zaman öğrendim. özellikle bakılmasını istemedik . genel bir tahlil yapıyorlar istesenizde saklayamıyorsunuz

geçen gün konuşanlar isminde bir program izliyordum. orada bir kadın fantezisini anlatıyordu. evliler nişanlılar yani yanında eşi partneri olanlara karşı çok yükseldiğini söyledi özellikle onları mutlu görünce çok kıskandığını söyledi ... bu bir hastalık arkadaşlar özellikle gerçekten evli kadın veya erkeğe yapışanlar var. ihanet varsa ortada bu iki kişinin sorumluluğundadır, salt erkeği ya da aldatan kimse tek kişiyi suçlayamayız ''sadakat sözünü veren eş'' lafıda baydı artık, bu metresin üstünden yükü almak demek.ahlaki toplum değerleri diye birşey var çüş artık, o kadar adam varken evliylede görüşmezsin yani. en az erkek kadar hatalıdır metres denen kişi. tartışmaya açık bir konu bile değil bu.

Bunu buraya yazma sebebinizi ben anlamadim, vicdaninizi mi rahatlatalim , uzulmeyin falan mi diyelim . Merak ettigim nasil korundunuz mesela? Geri cekilme yontemiyle mi hapla mi kondomla mi? Bu kazalar bi bizim basimiza gelmiyo cocuk olsun diye gitmedigim tdavi kalmadi , Allah hangi tarafi siniyor acaba asiri merak ediyorum

Yazık yalnız kalmamak için kimlerle ilişki yaşıyor…

Ergenler arasında, genç kızlarda biraz tipi düzgün hocalar hemen konuşulur, espri yapılır, bazıları bunu ciddiye alır ve bu adamlarla beraber olmanın hava atma kaynağı olduğunu düşünür. Olay bu. Kız da diyor çok beğenen var, çok popüler diye. O kızlar adamla öpüşmekten iğrenir. Bir kaç yıla adam dede moduna geçecek, saçlarını boyatıp hala pahalı araba alıp kız atmaya çalışacak. Düşününce bile bulantı geldi

Şuursuz!

"genel tahlil" yok, bilgisayar sisteminden kanda bakılacak parametreleri seçerek kan tahlili istiyoruz. konu sahibi öğrencisi oldugu okulun aciline gitmiş, acildekiler bazen gebelik var mı yok mu konduramıyor kendi öğrencilerine ya da ögrenciler bakılmasını istemiyor. ya da kafasından "bu bizim ögrencimiz herhalde hamile degildir önce diger seylere bakalım olmazsa B-hcg bakarız" demiş de olabilir, hekimin düşüncesini direkt bilmemiz mümkün değil.
zaten kız acilde önceki gün ilaç içtim demiş ve safralı kusma oldugu icin üşütme/zehirlenme bi daha ön planda mantıklı gelmiştir.
sizi tanımayan bir hekim kusma bulantı öyküsünde direkt b-hcg isteyebilir yani. herkese her tahlil yapılmıyor.

Her ünivesite okuyanı bu kadar gözünüzde büyütmeseniz. Hani görüyoruz okumuş ama bir şey olamamışları bolca.

Evet hoşuna gidiyor o yüzden devam ediyorsun bu kadar basit ve net

39 yaşındayım buruşmadım henüz

Bu nasıl terbiyesizliktir ya baban seni terk mi etmiştir mi! evet ahlaklı babanız sizi çok ahlaklı güçlü yetiştirmiş belli pess

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…