Bebek alışverişi için önerileriniz...

GAMZEASLANS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
8
19
3
34
Selam kızlar
Bana biraz yardım lazım bebeğimin henüz cinsiyetini bilmiyorum ama şimdiden alışveriş için çıldırıyorum :)
Bebiş arabası puseti beşiği kıyafeti vs.. neler lazım neler değil hangi marka ne kadar iyi ne kadar güvenilir hangisi en sağlıklısı hiç bir fikrim yok annelerden yardım istiyorum.:)

:) o heyecanı çok iyi bilirim. ama bana sorarsanız cinsiyetini öğrendikten sonra daha keyifli olur diye düşünüyorum. ben mothercare den genelde alışveriş yaptım. tavsiye ederim. bahar bebeği olacak sanırım. ben antalyada yaşamama ve mayıs ayında doğum yapmama rağmen haziran ortalarına kadar uzun kollu zıbın takımları giydirdim. şimdi kısa kollu zıbınlarda idare ediyoruz. birsürü alt aldım ama hiç giydirmedim. yaz için ince çoraplardan alın derim. ayakları hemen üşüyor bebişlerin. bebek arabamızı biz almanya dan getirdik ama, türkiye de bütçenize bağlı araba seçiminiz. 4 bin tl yede var, 400 tl yede. ben travel sistem bebek arabası aldım. gayet memnunım. işlevsel yani. bunlar aklıma geldi. :)siz temel ihtiyaçlarınızı alın, gerisi kendiliğinden ihtiyaç haline geliyor zaten. bebekten dolayı ilk zamanlar çok dışarı çıkamasak da, ben interneti kullandım alışveriş için. o da büyük kolaylık oldu. sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

Back