bebek alışverişi için siteler

glhnkrbs

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
8
0
16
Çanakkale
bebek ihtiyaçlarımı arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine zemegül.com adlı yeni duyduğum bir siteden aldım ve hem ürünlerden hemde ilgi alakalarından memnun kaldım.kendilerine tşk ederim

başka siteler varsa alışveriş yapanlar yazabilirler mi

iş yoğunluğundan ve bebekle/çocukla fıldır fıldır mağaza dolaşamadığım için internetten alışveriş yapıyorum. Genelde kızım için bebekdukkanim.com dan alışveriş yapıyorum, yeni doğan ikiz yeğenlerime de buradan birçok şey aldım çok memnun kaldık buradaki ürünlerden , ayrıca unnado.com dan alıyorum zaman zaman, ayakkabı veya giyim eşyaları

Ben n11. com kozmetik burada magazasindan sampuan sabun bebe yagi vs bebek bakim urunlerimi aldim. Hatta bebek bezi islak mendil falan da var. Bana uygun geldi fiyatlari.
Hepsiburada dan mother care urunlerinden aldim.
E bebek joker mağazalarinin da sanal magazalari var.
Unnado. com var bebek magazasi bir de markafoni limango vs alisveris sitelerinde bebek urunleri de cok sik düşüyor takip etmek gerek.

Ebebek, babymall, minababy ve garip ama bakım çantası, nevresim takımı gibi bazı ürünleri en ucuz tekzen den aldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…