• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek alışverişi

biriisteee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Bebek icin alışveriş yapmaya başlayacağız bebek arabasi almayi düşünmüyorum onun yerine hastaneye giderken veya ailemi ziyarete giderken bebisi taşımak icin puset almak mantıklı olurmu

arabaniz var mi? arabaniz varsa her yere arabayla gidiyorsaniz belki ama araba yoksa uzun vadede sadece puset tasimak cok yorar sizi
ilerleyen aylarda slinge kanguruya mi gecmeyi dusunuyorsunuz?

Bebek icin alışveriş yapmaya başlayacağız bebek arabasi almayi düşünmüyorum onun yerine hastaneye giderken veya ailemi ziyarete giderken bebisi taşımak icin puset almak mantıklı olurmu
Merhaba. Artık puset zorunlu gibi bir şey. Hastaneler pusetsiz bebeği çıkartmıyorlar. Arabada yine pusetsiz yolculuk yasak. Ama pusetle gezdirmek 1 ay sonra imkansız gibi bir şey 😄 Çocuk ve puset çok ağır oluyor. Çocuğun çantası ihtiyaçları vs. çok oluyor. Bir de puseti sürekli arabadan tak çıkar eziyet. Yani bebek arabası ihtiyaç

@lilamint katılıyorum. pusetsiz çıkartmıyorlar. puset alın . bence tanıdıklarınızdan yada ikinci el satan sitelerden alın geçin.
biz öyle yaptık. çünkü taş çatlasın 4-5 ay kullanırsınız. sonra eliniz kolunuz taşımaz o puseti
arabanızla bi yere giderken oturtursunuz. 5 aylık olunca arabada bile o pusette yatmak istemiyorlar oturmak istiyorlar

Back
X