Doğuma Hazırlık Bebek Alışverişi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben kendi bebek ihtiyaçlarımı zemegül.com dan aldım.bana bu siteyi bir yakınım tavsiye etti.alışveriş edince de hem ilgilerinden,hem ürünlerden.hem de fiyatlarından memnun kaldım.tavsiye ederim

şimdi baktım siteye ama çeşit yok denecek kadar az maalesef

bunların %90ını almadım hala ben çok gevşek davranıyorum sanırım S:

bişey soracm. memnun kalıp güvenli bulduğunuz alışveriş sitesi hangisi ? okadar çok site varki,hiç birinden alışveriş yapmadım henüz ama butikbebe biraz sıcak geldi bana

sahibini tanıdığım bir bebek mağazası var netten satış yapıyorlar : bebekmagazasi.com dilersen bir de ordan bak.

bebekmagazasi.com dan alışveriş yaptım 3 gün oldu kargoya vermediler iptal edeyim dedim sitedeki iptal linki zaten çalışmıyor aradım tamam dediler ... 10 gündür iade bekliyorum kredi kartıma! kesinlikle bu siteden alışveriş yapmayın. bu arada aynı siparişlerimi 3 kuruş fazla verip e-bebekten aldım ertesi gün evimdeydi. hala iade bekliyorum diğer siteden... Allah belalarını versin

ben bebek mağazasında çalıştım yeni doğan için bikaç tavsiyede bulunabilirim
önce mevsimi değerlendirin kış bebeğimi olacak yaz bebeğimi bebek anne karnında yuksek sıcaklıkta yaşadığı için ne olursa olsun dışarda çok ince giyinemez.
maddi duruma gore ve yıkama sıklığınıza gore ürünlerin adetlerini belirleyin eğer bebeğiniz için ayrı bir oda varsa takım alınır yoksa sadece beşik veya park yatak park yatak 3 yaşa kadar kullanılablıyor.önce tekstil ile başlayalım şimdilik bence sadece 00 veta 0/3 aylık alın uç aydan sonra zaten bebeğiniz için dışarı çıkıp alışverış yapma şansınız olacaktır.
mutlaka çorap ve 2 takım hastane çıkışı mevsime göre inceliğine bakın
eger hastane çıkışlarının içinde pernye battaniye varsa almayın başka ama kalınlarda mutlaka alın peluş yada kadife için sağlık açısından değerlendirmesi size kalmış genellikle fermuarlı puset şeklini alabilenler daha kullanışlı
alt açma ise altı naylonlu olsun kı bebeği ara sıra teni hava alsın dıye çıplak bıraktığınızda çiş yapacak koltuğa halıya geçmesin açık renklı olmasın leke kalıo bide makınada yıkanabılsın
atlet kılot almayın zaten kolay kolay bulamazsınız gobegi acımaması için ve beli açılmmaması için mevsime gore kısa kol uzun kol kolsuz çıtçıtlı badılerden ve zıbınlı pijama takımlarından alın süreklı terler kusar göğsunu ıslatır çok gereklı
şapka eldiven onluk bence gereksiz kulakları için saç bandı alın yeter hem kepçe olmasın hem ruzgardan korur
agız mendılı terledığınde sırtına koymak ıçın sırt bezı alın tulbentten hapılanlar var ama oda ıncelık olarak en ıncesı ağız diğeri sırt ıcın dıkkat edın kımse açıklamaz ıçerıgını magazada
anne için gecelık yada pijama kullan at kilot hastaneden eve kırlı çamaşır getırmemek ıcın atın orda kırlenırse bide atlet seviyosanız emzirme atleti hem sutyen hem atlet olarak kullanabılırsınız ama sevmıyosanız sadece emzırme sutyenı mutlaka deneyın ve olası goğus olçunuzden daha buyuk alın çunku doğumdan sonra sut şişirebilir vede son aylar sureklı olçu değişir ve göğüz ucu kremı çok acı çekeceksınız emzirirken lansınoh krem ve göğus pedi (çok çeşidi var bırı ıle başlayın kışıye gore değişiyr tercıh)
gelelim kozmetik bölüme benım tercihim sebamed ama er urune gerek yok sadece şmpuan yada sabun(ıkısıne gerek yok bebek zaten kır ıçınde deıl) yağ yada losyon(amaç aynı) pişik kremi yada pişik onleyici krem(bence onleyıcı gereksiz bebeğin hassasiyetıne gore hıç pişik olmayabilir ama hassassa da onleyıcı işe yaramaz)
bebek hemen emmezse yada sut gelmezse mama silikon uçlu kaşık ve göğus pompası alabılırsınız ama bu ıhtımal ıster once alın ıster ıhtımal gerçekleşirse eşiniz gidip alsın markalarını ve ozelliklerini şimdiden arastırın ve esinize bılgısını verın ne alması gerektığını bılsın sonra degışım yapılmıyor bu urunlerde.
banyo için hem delikli hem yumuşak olan fileler var banyo sungerını kalıtelı alın taş gibi sert olanlar bıle var doğal sunger olsun ıslanınca yumuşuyor ama bazıları sahteliğini bellı edıyor zaten gider delikli kuvet kova su tası emzirme yastığı ıster bele takılan buyun ıster kola takılan kuçuk alabılırsınız cok gereklı deıl ama bebeğınızın başı kol kemıgınıze gelmesın dıye bıde boğulma onleyıcı yastıklar var uyurken ağzını yastığa kapatmasın yada kusarsa boğulmasın dıye
mutlaka bebek deterjanı ve yumuşatıcısı aldıklarınızı mutlaka yıkayın utuleyın çunku mağazada defalarca yerlere dusuyor ellenıyor.
bı tane mutlaka bıberon alın kauçuk uçlu olsun anne goğsune en yakın olan ilk altı ay cam sonra plastık olsun sağlık bakımından emzik bebeğin tercihi silikonmu kauçukmu kıraz uçlu damaklı artık hepsini denetebılırde sıze damak tadına kalımş bebişin tırnak makası normal tırnak makasları gıbı olandan deılde kağıt kesme makasına benzeyenlerden var saç fırcası alın konak diye kabuklar olusunca kafasında temizlemek için burun aspıratoru emzik saklama kabı ve askısı olabılır ateş olçer mutlaka alın en iisi kulaktan olan zaten koltuk altına koydurmazlar soğuk dıye çamasır yıkama filesi yatak ve donence nevresim ve havlu şimdilik bu kadar en onemlılerı gerısı buyudukçe alınıyor :)

Kızlar selam, elimde yeni aldığım hiç kullanılmamış bir Philips Avent süt pompası var. Arkasından daha büyük bir model hediye olarak geldi. O yüzden Bunu satmak istiyorum. Almak isteyen varsa bana ulaşabilir.

Eğer Bursa'da yaşıyorsan, BEBEROMA'ya git bence. Fiyatlar internet kadar ucuz hatta çoğu üründe internetten bile ucuz.ben tüm alışverişimi ordan yaptım.

bu beberomayı hiç duytmamıştım hemen bakayım bi :)

Merhaba güzel anneler,

Kızımın küçülen ve/ya artık kullanmadığı eşya, oyuncak ve kıyafetleri ilginizi çekebilir;

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...isiticisi.html (Philips Avent SCF260/37 IQ Elektronik Biberon Isıtıcısı)

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...yafetleri.html (62cm/3m sonbahar-kış kız bebek kıyafetleri)

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...kkabi-bot.html (0-3ay patik/ ayakkabı/ bot)

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...yafetleri.html (68 cm/ 6 m kışlık- baharlık kız bebek kıyafetleri)

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...l#post31020164 (fisher price zoo babies projektör)

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...yafetleri.html (56cm / 0-3 m sonbahar- kış kız bebek kıyafetleri)

Hepinize iyi günler.....

Bebek alışveriş anne ve babalar için oldukça önemli bir konudur. Hamilelik sevinci ile beraber ilk alışverişler yapılmaya başlanır. İlk alışverişler cinsiyet farketmeksizin yapılan alışverişlerdir. Örneğin, bebeğin banyo ihtiyaçları bebek küveti, sünger, kova ve maşrapa temel ihtiyaçlar olarak alınmaktadır. Yine bebek bezi stoklama işlemlerinin de başlaması yararlı olabilir. Beslenme ihtiyaçlarından Sterilizatör, biberon ve emizk fırçası, cam rende çok önemli. Burada diğer bir önemli konuda mama sandalyeleri , tercih ederken tekerlekli, hafif, tepsinin rahat yıkanabilir, koltuğunun yıkanabilir ya da silinebilir olması çok önemli. Ayrıca anne için emizirme minderi olmazsa olmaz bir ihtiyaçtır. Anne koruma içinde gögüs kalkanı, koruyucu, emzirme sütyeni çok gerekli malzemeler. bunun yanında pudra, pişik önleme kremi, tırnak makası, ıslak havlu, pamuk çok önemlidir. gezi konusunda da en önemli konu bebek arabaları, bu konuda travel sistemler hem araba koltuğu ihtiyacınızı da karşılar. bunun yanında bebek için tulum, yelek, bere çok yoğun kullanılmaktadır. aşağıda tüm gerekli ürünlerin listesi verilmiştir. Fakat alışveriş sırasında dikkat edilmesi gereken diğer bir konuda maliyetlerdir. Bugün özellikle birçok firma online alışveriş siteleri ile sizin bu ihtiyacınızı karşılamak için kurulmuştur. Sabit maliyetleri çok düşük olan bu sitelerden maliyetleri çok uygun ürünler alınabilmektedir. ödeme imkanı olarakta kredi kartına peşinfiyatına taksit imkanı veya kapıda ödeme imkanları değerlendirilebilir.

Banyo malzemeleri: Bebek küveti,Banyo filesi,Banyo havlusu,Banyo süngeri,Banyo şampuanı,Banyo matı ve oturağı,Banyo oyuncağı ve kitabı,Su kovası ve maşrapa,Su derecesi
Beslenme: Biberon,Sterilizatör Biberon ve emzik fırçası,Cam rende,Mama sandalyesi,Biberon ısıtıcısı,Süt saklama poşeti,Süt pompası,Mama tabağı ve kaşığı,Meyve filesi,Bardak,Bebek önlüğü,Biberon kuruma separatörü,Emzirme minderi,Termos biberon,Mama saklama kabı
Anne bakımı :Göğüs koruyucu,Göğüs kalkanı,Emzirme sütyeni,Hijyenik ped,Önden düğmeli gecelik / pijama takımı,Terlik,Çorap,İç çamaşır,Göğüs pedi,Çay Bebek bakımı Pişik önleme kremi,Pudra,Tırnak makası,Masaj jeli,Body Lotion,Bebek bezi,Islak havlu,Pamuk,Alt açma örtüsü,Çamaşır yıkama torbası,Bebek bezi çöp sistemi,Ağız silme bezi,İlaç emziği,Sıcak su torbası,Termometre,Bebek deterjanı
Bakım çantası:Burun aspiratörü,Burun solusyonu,Kulak çöpü,Yüz kremi,Gül suyu,Bakım sepeti,Emzik,Diş kaşıyıcı,Tarak Uyku Kundak,Uyku Tulumu,Battaniye,Park yatak,Yastık,Yatak,Oda takımı,Altın yastığı,Nevresim takımı,Ev tipi ana kucağı (Rocker ya da swing),Bebek telsizi,Nemlendirici,Derece,Koltuk/Sandalye
Gezi: Araba koltuğu,Bebek arabası,Taşıyıcı
Bebek giysi: İç çamaşırı (body),Hastane çıkışı,Tulum,Bere,Çorap, patik,Eldiven,Araba battaniyesi,Ceket,Yelek

Son düzenleyen: Moderatör:
bu beberomayı hiç duytmamıştım hemen bakayım bi :)

Hastane çıkışlarımı Beberoma'dan aldım.Kesinlikle öneririm. yıka yıka giydir ne rengi bozuluyor, ne çekme yapıyor. bir de çok zevkli ürünler var. heryerde rengarenk şeyler var oraya bir gittim içim açıldı. sade hoş ürünler var.bebeğimin tüm banyo küveti, bakım malzemeleri, uyku setlerini beşiğini, halısına, tavan lambasına varana kadar hepsini beberoma'dan aldım çıktım. E tabi toplu alınca ona göre de güzel indirim yaptırdım. Hem hesaplı oldu hem de aldığım herşey içime sindi. Bursada böyle zevkli tasarımların olduğu mağazanın açılması iyi oldu. a'dan z'ye 8 yaşa kadar herşey beberoma'da var.eger gitmediysen şiddetle tavsiye ederim, hem 6 yaşındaki oğluma hem de yeni doğmuş kızıma tek mağazadan alıyorum. Avm'ler yoruyor insanı. hele çocukla çok fenaaaa...

Daha bebismn cnsyeti belli dgj ama onume geleni alyorum :)
Babymall de çok güzel indrimler var Şubat Ayında ve e-bebekte. Biz dün bebek arabası aldık çook erken ama sadece Şubat ayında bu şekilde indirim oluyormuş çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ile almak istedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…