ben kendi bebek ihtiyaçlarımı zemegül.com dan aldım.bana bu siteyi bir yakınım tavsiye etti.alışveriş edince de hem ilgilerinden,hem ürünlerden.hem de fiyatlarından memnun kaldım.tavsiye ederim
Bebek alışverişi için gerekenler: Bunlardan herhangi birini aldıysanız markasıyla birlikte önerebilirsiniz. Annelerimize ve Anne adaylarına karar vermede yardımları esirgemeyelim..
-Beşik / park yatak
-Anakucağı
-Bebek arabası
-Pişik önleyici kremler
-Bebek bezi
-Bebek maması
-Bebek telsizi
-Bebek küveti
-Biberon
-Biberon ısıtıcı
-Buhar Makinesi
-Burun Aspiratörü
-Dişlik ve Çıngırak
-Emzik
-la
-Kanguru
-Mama Sandalyesi
-Oto koltuğu
-Oyuncak
-Sterilizatör
-Süt Saklama Kabı
-Yürüteç
-Ateş ölçer
-Anne-Bebek Çantası
-Göğüs Pompası
-Göğüs Pedi
-Göğüs Koruyucu
unuttuğum birşey varsa siz ilave edebilirsiniz. Sizin alış-veriş listelerinizi yayınlayabilirsiniz.
Hanımlar bebişlerimize ne gerekiyorsa yeni ürünleri, indirimleri, tecrübelerimizi bu topikte paylaşalım hepimize hayırlı olsun..
Eki Görüntüle 412842
Eğer Bursa'da yaşıyorsan, BEBEROMA'ya git bence. Fiyatlar internet kadar ucuz hatta çoğu üründe internetten bile ucuz.ben tüm alışverişimi ordan yaptım.
bu beberomayı hiç duytmamıştım hemen bakayım bi :)
Babymall de çok güzel indrimler var Şubat Ayında ve e-bebekte. Biz dün bebek arabası aldık çook erken ama sadece Şubat ayında bu şekilde indirim oluyormuş çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ile almak istedim bendeDaha bebismn cnsyeti belli dgj ama onume geleni alyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?