Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de merak ettiğim bir konuKızlar bebek alışverişine nezaman başladınız? Ve tecrübeli anneler olmazsa olmaz dediğiniz mutlaka almamız gereken şeyleri söyleyebilir misiniz?![]()
Değil miBenim de merak ettiğim bir konu![]()
Evet canım benim de ilk gebeliğim beğendiğimiz kıyafetleri alıyoruz ama asıl ne lazım bilmiyorumDeğil miHeyecandan istediğimizi alıyoruz ama ilk gebeliğim hangisi daha çok lazım bilmiyorum olmazsa olmaz nedir yani
![]()
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinEvet canım benim de ilk gebeliğim beğendiğimiz kıyafetleri alıyoruz ama asıl ne lazım bilmiyorumtecrübeli anneler bakalım ne önerecek.
Evet kız sizin belli mi?Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsincinsiyeti belli mi
![]()
Amin ikimiz de inşallah vaktinde sağ salim alırız kucağımızaAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsincinsiyeti belli mi
![]()
Belli olmadı bizimkisi kaç haftalıkken öğrendinizEvet kız sizin belli mi?
Amin inşallahAmin ikimiz de inşallah vaktinde sağ salim alırız kucağımıza![]()
Teşekkür ederimmmGogus yaralarina karsi gumus kapak
Babybjorn ya da muadili ana kucagi
Bunlar benim kurtaricimdi.
Bebekle hep evde kalacaksaniz, sagma makinasi hemen sart degil. Biberon de sart degil, ihtiyaca gore.
Kiyafetleri buyuk alin. Yenidogan kiyafetlerini minimumda almak lazim. 4-5 takim yeter.
Elinize sağlık teşekkür ederim30.hafta başladım iyikide öyle yaptım.32.hafta doğdu ikizlerim.Şuana kadar en çok kullandığım ve kullanmaya devam ettiklerimi yazdım.
Bez( stoklu almayın her ay değişiyor bedenler molfixten çok memnun kaldım)
Alt açma örtüsü
Yenidoğan takımı (çok hızlı büyüyorlar abartmayıb)
çıtçıtlı zıbın yaz ayı askılı alın
müslin örtü
emzirme yastığı
Emzik
Burun aspiratörü(şarjlılar harika)
Serum fizyolojik(yaz ayı çok tıkanıyorlar)
emzik ,biberon temizleyici(baby me güzel)
Bebek deterjanı,şampuan,köpük(uni yada baby me,bebeğin cildi hassassa mustela)
puset,puset örtüsü,bebek arabası
Vücut kremi( musteladan memnun kaldım)
beşik yerine yanımda uyumak istediler şart değil yanınızda yatacaksa
Biberon alacaksanız lansinoh yada avent
Göğüs pompası kesinlikle lazım(süt gelmesi ve artması açısından) lansinoh yada avent
Malt içeceği,bestlak damla tavsiye ederim süt gelmesi için
Bebek küveti fileli olan çok rahat
Bebek lifi
Bebek havlusu
kare pamuk(baby me),ıslak mendil(baby turco zeytinyağlı)
dolap içi keçe düzenleyiciler
bebek arabası çantası yada sırt çantası
ağız mendili
fırça tarak
Emzirme sütyeni
Lohusa geceliği
Çok haklısınız evet bebeğin nezaman geleceği belli olmuyor sona bırakmamak gerekiyorEn lazım ne bilmiyorum o kadar tecrübem yok henüz, İlk çocuğumuz. Ancak bence çok sona bırakmamak gerekiyor ben riskli gebelikten dolayı bayadır yatıyordum. Gezebildiğim zamanlarda park yatak, yeni doğan kıyafet, emzik, kamera termometre vs almıştım. Kamera için bebek kamerasından ziyade güvenlik kamerası seçtik tapo marka. Çevremizde tecrübe edenlerden yardım aldık ve güvenlik kamerasının daha kapsamlı ve uzun süreli kullanılacağına karar verdik. Kalanları da online aldım genelde
Ben çok erken öğrendim 11-12 haftalıktı. Sizin kaç haftalık?Belli olmadı bizimkisi kaç haftalıkken öğrendiniz![]()
12 haftadan sonra büyük ihtiyaçları aldık beşik,bebek arabası gibi. Zaten sonra gördükçe alıyorsun hoşuna giden şeyleri doğum zamanını ve mevsimini hesaplayarak. Ama asıl hastane çantası alışverişini 32-33 hafta gibi bitirdim. Kapattım doğumu bekledim.Kızlar bebek alışverişine nezaman başladınız? Ve tecrübeli anneler olmazsa olmaz dediğiniz mutlaka almamız gereken şeyleri söyleyebilir misiniz?![]()
12+6 söylemedi ya aşırı merak ediyorumBen çok erken öğrendim 11-12 haftalıktı. Sizin kaç haftalık?
Haklısınız evet ben şimdiden almaya başladım cinsiyet belli değil ama ikisinin de giyebileceği renklerCinsiyetini öğrendiğimden beri yavaş yavaş almaya başladım. Şuan 31 haftaligim hersey hazır. Kıyafetler yıkandı. Sadece çantaya koymak kaldı. Çok sonraya bırakma.