Doktorunuz ne diyorsa onu dinleyin kendinizi sartlamayin illa sezeryan ya da vajinal doğum diye sezeryan oldum benim biraz ağır geçti ama ablam 1 günde eski hayatına döndü sezeryan oldu oda ama bu tamamen kişiyle alakalı bisey doktorum bana ikisi de kolay değil sonuçta bu bebek bi şekilde dışarı çıkacak demişti ki bebek sağlığı açısından sezeryan oldum .Bi arkadaşım vajinal doğumda diretti ve bebeği sinir sıkışması sonucu şu an ne yazıkki engelli lütfen Doktorunuz ne diyorsa bebeğiniz için hangisi daha doğruysa onu yapın ikiside bi şekilde olup bitiyor bi şekilde toparlaniyosunuz benim sezeryan ile ilgili tek sıkıntım oradaki hissizlik hala devam ediyor olması bir de spinal iğne bende sırt ağrısı yaptı onla ilgisi yok diyorlar ama bence var .Herkesin doğum hikayesi farklı sizinkide öyle olacak diye bisey yok fazla korkutucu şeyler yazılmış korkmayın lütfen okumayın da böyle şeyler süreçte hangisi daha iyiyse onu yapın sonuçta bebeğinize kavuşuyorsunuz geçiyor bi şekilde yaşadığınız ağrı acı her şey ayrıca kilo konusu su an kafanıza takacağıniz en son şey olsun ben doğumdan sonra 23 kilo verdim emzirirken sağlıklı beslenirseniz çok ta güzel verirsiniz sezeryan gobegi diye bisey var ama sporla toparlanır .Beden sizin bedeniniz kendiniz ve Doktorunuz birlikte karar verin hem sizin hem bebeğiniz için en doğrusu hangisiyse