- 4 Mayıs 2020
- 212
- 79
- 48
- 27
- Konu Sahibi halabirumutvar
Merhaba kizlar 13 haftalik hamileyim erkek bebisim olucak . Haziranda dogum olucak insallah , sizce bebek alisverisini ne zaman baslamaliyim ? ve neyle baslamaliyim bu benim ilk hamileligim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tamamına erdirsin canım. Ben oğlumda 19cu haftada başlamıştım almaya.Merhaba kizlar 13 haftalik hamileyim erkek bebisim olucak . Haziranda dogum olucak insallah , sizce bebek alisverisini ne zaman baslamaliyim ? ve neyle baslamaliyim bu benim ilk hamileligim![]()
Amin canım . Evet genel olarak herşey pahalı. O yüzden 20ci haftadan sonra başkanımızı tavsiye ederimBende yeni hamileyim daha. Ilk olarak cinsiyeti ogrendigimde pahalilardan baslamayi düşünüyorum. Maddi acidan rahatlamak için. Öyle yapabilirsiniz. Allahim sağlıkla kavustursun
Kk da bı liste vardı. Onu nasıl buluruz bilmiyorum. O listede bana gerekli olan şeyleri kâğıda yazmıştım. Her aldığımida işaretlenmiştim unuturum diye.20. Haftada detaylı ultrasona gireceğiz onda da bir sorun gözükmezse ben yavaş yavaş liste yapıp alışverişe başlayacağım.
Ama ne alınacağı konusunda aşırı cahilim. Tecrübeli anneler paylaşırsa ben de takipteyim :)
Kk da bı liste vardı. Onu nasıl buluruz bilmiyorum. O listede bana gerekli olan şeyleri kâğıda yazmıştım. Her aldığımida işaretlenmiştim unuturum diye.
Battaniye benim icin çok önemliydiay ne güzel olur bulsak. biraz kurcalayayım sitede. Genel şeyler belli de. Mesela aklımıza gelmeyecek olmazsa olmazlar oluyor. Ben böyle bir şey kullandım mutlaka al gibi. O tarz şeyler gördükçe yazıyorum bir kenara. :)
Battaniye benim icin çok önemliydiMuslin bezler. Emzirirken mama yedirirken mendil okadar çok lazim oluyorki. Ufak şeyler demeyin hepsi dünya para tutuyor almaya kalkınca.
Zaten daha öncesi olmaz bence de.Amin canım . Evet genel olarak herşey pahalı. O yüzden 20ci haftadan sonra başkanımızı tavsiye ederim![]()
Evet detaylı ultrasona girince insan daha çok heves ediyor. Benim de heyecanım almak değilde. Oğlumun kıyafetlerini çıkarıp yıkamak dolaplarında yerleştirmek. Rabbim hayırlı doğumlar yapmayi nasip etsin hepimizeZaten daha öncesi olmaz bence de.![]()
Amin inşallah. Kafamda oda planı oldu bile gerçi hamile kalmadan da belliydi az buçukEvet detaylı ultrasona girince insan daha çok heves ediyor. Benim de heyecanım almak değilde. Oğlumun kıyafetlerini çıkarıp yıkamak dolaplarında yerleştirmek. Rabbim hayırlı doğumlar yapmayi nasip etsin hepimize![]()
Ay hadi insaAllah güzel haberler alAmin inşallah. Kafamda oda planı oldu bile gerçi hamile kalmadan da belliydi az buçukAma cinsiyeti bilmiyorum daha onu geçtim keseyi bile salı gorucem. Arkadasimla aynı kaldık hamile ona kalsa duzecek. Ben bi kimyasal gecirdim icin rahat ama daha da temkinliyim.
İnşallah çok teşekkür ederimAy hadi insaAllah güzel haberler alZaman çok çabuk geçiyor. İnsaAllah bu sefer sağlıklı bir hamilelik yasarsin
Tesekkur ederim yakin zamabda basliycam insallahHazirana baya var ama kampanyaları takip edin şubatta ebebekte çok güzel indirimler oluyor . İnternette detaylı alışveriş listeleri var ama benim olmazsa olmazım reflü yastığıydı. Kendinize hastane için hasta bezi almanızı tavsiye ederim kilot gibi olanlardan.
Amin insallah cumletenBende yeni hamileyim daha. Ilk olarak cinsiyeti ogrendigimde pahalilardan baslamayi düşünüyorum. Maddi acidan rahatlamak için. Öyle yapabilirsiniz. Allahim sağlıkla kavustursun
Amin insallah cumlemize nasib etsinAllah tamamına erdirsin canım. Ben oğlumda 19cu haftada başlamıştım almaya.
Bende bugun netten oyle bir liste bulmustum ama ne kadar dogru bilmiyorum20. Haftada detaylı ultrasona gireceğiz onda da bir sorun gözükmezse ben yavaş yavaş liste yapıp alışverişe başlayacağım.
Ama ne alınacağı konusunda aşırı cahilim. Tecrübeli anneler paylaşırsa ben de takipteyim :)