Doğuma Hazırlık bebek alisverisine ne zaman baslanmali ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende 7. Ayında başlamayı düşünüyorum
Ama dayanamayıp arabayı pusetli ucuza bulunca aldım
1 nohut battanıye
1 muslın battaniye
5 Li ağız mendili
1 patik (yün ama Mayıs’ta doğacak giydirmeyeceğim galıba😂)
1 tanede çok hoşuma gitti diye çıtçıtlı badi aldım (badi deniyor hgalıba allttan çıtçıtlı 🤣)
20. Hafta detaylı dan sonra almak da mantıklı
He bırde bez aldık bı paket çok ucuza buldum 🤣🤣
1 numara Prima 68 Li 50 TL idi dayanamadım aldım 🤣

Benimde ilk hamileliğim 🥰 biz dayanamadık hepsi buradada çok iyi bir indirim vardı sleepy bez aldık yeni doğan 200 lüsü 70 TL ye falan gelmişti hatta 60 TL bile olabilir şu an tam hatırlayamadım 🤩 unıbaby’nin 56 lı 4 adet paketi 15 TL ydi A101 de oda baya uygundu görünce onuda aldım 😆 Kayınvalidem de 5 li zıbın ve 2 adet eşofman almış kampanyada görünce 😂 Beşiğimiz de hediye geldi şimdiden. Anlayacağınız biz ailecek heyecandan daha erken almayalım dedikçe 20. Haftayı göremeden her şey tastamam olacak gibi 😂 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve hiçbirimizin heyecanını yarım bırakmasın inşaAllah 🤲🏻

Ateş ölçer, burun aspiratörü, bebek telsizi aldım hamileliğimi öğrendikten hemen sonra. Kadife ip aldım battaniyesini kendim örmek istedim. Müslin battaniyelerini aldım. Ileriki zamanlarda yenidoğan kıyafeti, kendime gecelikler(önü boydan düğmeli alt üst takım ve uzun lohusa geceliği),banyo küvet seti ve sling vs almayı planlıyorum. Bebek arabasını eltimden alicam ödünç. Belki ihtiyaç halinde baston alırım ileride diye. (Onun daha hafif ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum.) Bezi doğuma yakın almayı düşünüyorum. Bebeğin kilosuna göre almak daha mantıklı geldi. Yavaş yavaş almanın yükümüzü hafifleteceği taraftariyim ve olabildiğince gereksiz şeyler almamaya özen gösteriyorum. Ilk hamileleğim bu arada ;) simdilik aklimda olanlar bunlar

Ben 17. Haftadayim sadece 3 zibin aldim ya vakalar bu kadar cokken evden cikasim gelmiyor. İnternetten de dokunmadan gormeden almak uygun degil. Yavas yavas baslasam iyi olacak ama

Back
X