Bebek alttan göründü

Laradi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
74
8
38
30
Merhaba son adet tarıhım 6kasım 2hafta önce 4hafta5 günlük keseyı gördük bugun cagrdı kese büyümüş karndan ultrsnda bebeği göremedı 6hafta 5gunluk dedı alttan baktı gördü ama geç döllenme olblr dedı takip edelm dedi çarsamba cagrdı sıze sorum böyle bısey basna geln warmı ılk defa basma gelıyo

Merhaba son adet tarıhım 6kasım 2hafta önce 4hafta5 günlük keseyı gördük bugun cagrdı kese büyümüş karndan ultrsnda bebeği göremedı 6hafta 5gunluk dedı alttan baktı gördü ama geç döllenme olblr dedı takip edelm dedi çarsamba cagrdı sıze sorum böyle bısey basna geln warmı ılk defa basma gelıyo

Bebeginiz saglikli malsallh gec dollenme cok okudum olabilir goremeyince altan bakmis saglikli sihhatli kucaginiza alin darisi benm basima dualariniza talibim 👩🏼‍🍼🤲🏻👣

Amin inşallah allhm szn we üstün herkezın kucagnı doldursun tez zamnda
Amin çok amin sende bebeğine odaklan olabilir böle seyler lekelenme veya kanaman olmadigi muddetce sknti yok he ufak leke tarzi seyler gelirsede korkma cnku daha yeni yerlesme doneminde masallh carsamba gunu belki kalbini bile duyarsiniz darisi basima 😊🤲🏻

Amin çok amin sende bebeğine odaklan olabilir böle seyler lekelenme veya kanaman olmadigi muddetce sknti yok he ufak leke tarzi seyler gelirsede korkma cnku daha yeni yerlesme doneminde masallh carsamba gunu belki kalbini bile duyarsiniz darisi basima 😊🤲🏻
Oyy çok sağolun allah razı olsun güzel dua dıleklrnz için rabbm o güzel gonlnze göre wersın inşallah

Bende bu gün doktora gittim. Son adet tarihim 3 Aralık. Karından henüz gözükmüyor haliyle kese. Değerim salı günü 586 idi. Yarın tekrar kan vericem. 5000lerde görülür kese dedi ona şaşırdım. Alttan baktırmak istemediğim için mecbur beklicem 🤭

Bende bu gün doktora gittim. Son adet tarihim 3 Aralık. Karından henüz gözükmüyor haliyle kese. Değerim salı günü 586 idi. Yarın tekrar kan vericem. 5000lerde görülür kese dedi ona şaşırdım. Alttan baktırmak istemediğim için mecbur beklicem 🤭
Canım merhaba benim de son adet tarihim iki Aralık benimde alttan görüldü dün muhtemelen kan değerim 3 4 bin arası olması lazım dı dün normaldir yani

Eklentiler

• 17E144A9-B961-48C2-AD62-800EF57F40BA.webp
    17E144A9-B961-48C2-AD62-800EF57F40BA.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 34
Sağlıkla gorursnz ınsallah kan degrnz yüksek ckmdn karndn zor görülür tabkı en guzelı degrnzı takp edp ondn snra ilk muayne gıtmk

Canım merhaba benim de son adet tarihim iki Aralık benimde alttan görüldü dün muhtemelen kan değerim 3 4 bin arası olması lazım dı dün normaldir yani
Canm senn daha çok yenı tabıkı alttn bako gorblms benm son adet tarhm 6kasm 2hafta önce ilk kontrlmde karından 5hafta 4gunluk görüldü bugun gttgmde kese büyümüştü fakat karndn bebgı goremdı Alttn bakp gordu we 6hafta 5gun olrk son adete we doktrlra göre 8haft olmm lazm ama benm hesbma grede 7hafta olmm gerkrkn bugun 6hafta5 ckmm korkttu benı

Back
X