Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yaptım aynı şeyi :44: takipteyim bakalım doğru mu yaptık![]()
Ben de arabaları araştırdım bugün ve çok kararsız kaldım.genelde çift yönlü kullanılabilenleri öneriyorlar ama umarım memnun kalırsınız aldıklarınızdan.
tek yön kullanım acısından kesinlikle çift yonlu arabalar kadar rahat değil kızlar değiştirme şansınız varsa değiştirin
2 yıllık tecrubeye dayanarak soyluyorum ki;
2 kurus fazla olsun cift yon olsun![]()
inşallah doğru yapmısızdır sende mi aynı modelı aldın ?
bizde chicco nunkini aldık satıcı onu önerdi bizde beğenince tamam dedik ama bakalım ya dedikleri gibiyse değiştirmemiz gerekiyor sanırım![]()
ewet sanırım öyle evım çok yüksek olduğu için hafif birsey tercih etmem gerekıyordu dgerlerı ağırlık olarak dha fazla dsnyrm suan degssem mı dye
o da var tabi ben üç kat nasıl çıkarıcam diye düşündüm çift yönlüler o kadar ufak katlanmıyo bide bize 6 aydan sonra çocuk etrafını incelemek ister zaten tek yönlü kullanırsınız dediler nasıl yapsakkı çok kararsız kaldım şimdi:26:
evet canım senınkı gene 3 ben 5.kattayım cift yönlüler malsef okdar hafif olmuyor tasımak zor olabılır brde bebek
bence değiştirmeyelim![]()
merhaba kızlar bugün bebeğime bebek arabası aldık henüz doğmadı kraft rıo marka hafif baston sırtı ayarlanabilir fakat tek yönlü acaba kullanan var mı ilk doğduğu zaman sorun yaşarmıyım tek yön olmasından dolayı ?![]()