bebek arabası aldm hatamı yaptım bilemiyorum yardımmm

sedaak

PoYRaz & Elif
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
527
121
123
merhaba kızlar bugün bebeğime bebek arabası aldık henüz doğmadı kraft rıo marka hafif baston sırtı ayarlanabilir fakat tek yönlü acaba kullanan var mı ilk doğduğu zaman sorun yaşarmıyım tek yön olmasından dolayı ?:49:

Ben de arabaları araştırdım bugün ve çok kararsız kaldım.genelde çift yönlü kullanılabilenleri öneriyorlar ama umarım memnun kalırsınız aldıklarınızdan.

tek yön kullanım acısından kesinlikle çift yonlu arabalar kadar rahat değil kızlar değiştirme şansınız varsa değiştirin :49:
2 yıllık tecrubeye dayanarak soyluyorum ki;
2 kurus fazla olsun cift yon olsun :ssz:

tek yön kullanım acısından kesinlikle çift yonlu arabalar kadar rahat değil kızlar değiştirme şansınız varsa değiştirin :49:
2 yıllık tecrubeye dayanarak soyluyorum ki;
2 kurus fazla olsun cift yon olsun :ssz:

:( keske almadan sorsaydım canım bende cok pısman oldum yanı goruntuye aldandım dıyelım

üzülme değiştir hayatım kullanmadın nasılsa daha...
tek yonlunun dezavantajlarını soyliyeyim;
birincisi bebeğinle göz kontagin olmuyor; ki bu ozellikle ilk aylarda bebeğin kendisini güvende hissetmesi acisindan çok gerekli
ikincisi yaz aylarında cift yonlu arabada yon değiştirip gunes ısınlarından cocugunu koruyabiliyoken tek yonlude malesef bu problem oluyor
carsaf vb. orteyim desen arabanın içi hamam gibi olur kurdesen doker yavrucak :)
kusarsa falan gorup mudahale etmen gecikebilir
cift yonlude bebek agladıgında falan kendine cevirip hem yurur hem onunla konusur sarki- ninni soyleyip sakinleştirirsin
ama tek yonlude mutlaka yürüyüse ara verip arabanın onune geçip öyle oylamaya calişiyorsun

falan filan...
aklıma gelenler bunlar

bizde chicco nunkini aldık satıcı onu önerdi bizde beğenince tamam dedik ama bakalım ya dedikleri gibiyse değiştirmemiz gerekiyor sanırım:17:

ewet sanırım öyle evım çok yüksek olduğu için hafif birsey tercih etmem gerekıyordu dgerlerı ağırlık olarak dha fazla dsnyrm suan degssem mı dye

ewet sanırım öyle evım çok yüksek olduğu için hafif birsey tercih etmem gerekıyordu dgerlerı ağırlık olarak dha fazla dsnyrm suan degssem mı dye

o da var tabi ben üç kat nasıl çıkarıcam diye düşündüm çift yönlüler o kadar ufak katlanmıyo bide bize 6 aydan sonra çocuk etrafını incelemek ister zaten tek yönlü kullanırsınız dediler nasıl yapsakkı çok kararsız kaldım şimdi:26:

o da var tabi ben üç kat nasıl çıkarıcam diye düşündüm çift yönlüler o kadar ufak katlanmıyo bide bize 6 aydan sonra çocuk etrafını incelemek ister zaten tek yönlü kullanırsınız dediler nasıl yapsakkı çok kararsız kaldım şimdi:26:

evet canım senınkı gene 3 ben 5.kattayım cift yönlüler malsef okdar hafif olmuyor tasımak zor olabılır brde bebek

merhaba kızlar bugün bebeğime bebek arabası aldık henüz doğmadı kraft rıo marka hafif baston sırtı ayarlanabilir fakat tek yönlü acaba kullanan var mı ilk doğduğu zaman sorun yaşarmıyım tek yön olmasından dolayı ?:49:

merhaba;
öncelikle hayırlı olsun.arabanızı iyi günlerde kullanın.yazının kalanını okumadım.arabaya anakucağı takılıyor değilmi ben o kısmı anlamadım eğer takılıyorsa zaten anakucakları anneye dönük takılıyo ve yaklaşık bi sene kullanıyosun sonrasında bebek oturmaya başladığında aldığın arabaya direk geçersin onda çift yön elzem değil bebek artık çevresini keşfetmeye başlıcak. bence seçimin doğru.çünkü bende çok araştırdım bebek arabalarınını çoğu hantal,ağır .bebek sonuçta hep büyüycek ve ağırlaşacak bide arabayı eklediğinde indir kaldır çok zor oluyo benim bebeğim mart sonunda Allah kısmet ederse doğacak 2 ay sonra dışarı çıkmak isticez eğerki ekim kasım gibi olsaydı doğumum kışın çok gezilmiyoki yaza doğru direk puset alırdım hem hafif hemde daha ucuz.ben peg prego easy drive aldım bu arada.inşallah hepimiz güzel günlerde aldıklarımızı kullanırız.

ben de kızıma kraft tek yön almıştım, çünkü o zaman çift yönlü üç tekerli araba yoktu, üç tekerli arabaların sürüş konforu mükemmel, kızım 4 yaşında hala çok rahatlıkla kullanıyoruz,çok memnunum, ben yazlık bir bölgede oturuyorum ve neredeyse bebek arabasını kullanmadığım gün yoktu, güneş için çözümümüz bebek arabası şemsiyleriydi, rüzgar için çözümümüz de bebek arabası yağmurluğuydu,bizim arabanın üst kısmında bebeği görebileceğin şeffaf bir kısım da vardı, istersen o şeffaf kısmı açıp bebeği görebiliyorsun, kısacası ben 4 yıllık tecrübemle diyorum ki, pişman omazsın

alalı çok olmuş ama bende tecrübelerimi yazayım dedim kızım 4 yaşında ilk zamanlar bayb 2go tek yönlü bir araba kullandık bizim ilk aylar kışa denk geldiği için güneş sorunu pek yaşamadık açıkçası
rüzgarlığı önüne kapanan kocaman tentesi vardı onlar bizi idare etti ama büyüdükçe hem bebek arabaıs hem kızımın ağırlığı kullanımı zorlaştı ve baston puset aldık ben böyle rahatlık görmedim hafif katla taşı
merdiven çıkar keşke baştan tam yatar baston puset alsaymışım dedim

İki çocuk annesi olarak kesinlikle çift yönlü almanızı tavsiye ediyorum değiştirme şansınız varsa aynı markaların çift yönlü olanlarında almanızı öneririm...Bebeği daha rahat görebilme açısından hemde rüzgara soğuğa karşı bebeğin yönünü değiştirmek çok iyi oluyor malesef her zaman yağmurluk rüzgarlık kullanmak sıkıntı yaratabilir özellikle bebeğiniz büyüdüğünde rüzgarlığını yada yağmurluğunu taktığınızda istemeyecek sıkılacak yatmak istemeyecek bebeği görebilmek için sürekli arabayı durdurup bebeği kontrol etmek sıkıntı oluyor ama bebeği size çevirdiğinizde hem göz teması bebeği rahatlatıyor hemde bebeği sürekli kontrol etme açısından çok rahat oluyor...

Back
X