Doğuma Hazırlık bebek arabası arayanlara öneri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
merhaba hanımlar:)
bugun eşimle alışverişe gittik ve bebekarabasını hiç aklımızda olmayan bir marka aldık
aslında kraft bukle düşünüyorduk yani kraft markasından başka bakmadık
ama bugun dükkan sahibi tanıdıktı ve şunu dedi
abla boşuna daha fazla vermeyim sunny baby travel sistem al dedi ürünlerinin arkasında duruyorlar kesinlikle en ufak hatada yardımcı oluyorlar ama kraft sorunlu ürün kargosunu bile ödemiyor dedi kalıtesi aynı dedi kraft isimden kazanıyor dedi ve sunny baby sb 700 ultime aldık sizede yardımcı olmak istedim :46:

merhaba hanımlar:)
bugun eşimle alışverişe gittik ve bebekarabasını hiç aklımızda olmayan bir marka aldık
aslında kraft bukle düşünüyorduk yani kraft markasından başka bakmadık
ama bugun dükkan sahibi tanıdıktı ve şunu dedi
abla boşuna daha fazla vermeyim sunny baby travel sistem al dedi ürünlerinin arkasında duruyorlar kesinlikle en ufak hatada yardımcı oluyorlar ama kraft sorunlu ürün kargosunu bile ödemiyor dedi kalıtesi aynı dedi kraft isimden kazanıyor dedi ve sunny baby sb 700 ultime aldık sizede yardımcı olmak istedim :46:

Nkdra aldiniz bende wei-b wb1011 almayi dsnyrm

wollex.le ilgili de çok ağır ve katlanması zor diyorlar.. resimlerinden ben de onu çok beğendim ama siz kullandıysanız yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum..
cok fazla agir degil aslinda ama kucuk arabanın bagajina sıgıyor, micra, hyundai i20, agırlıgı 7 kg cok agir degil zaten cokta hafif olmamasi gerek bebegin konforu acisindan sap boyu ayarlanabiliyor, amortisor ayari var 3 kademeli, bütün ozellikleriyle cok güzel bir araba bence ztn piyasa ortalamasi 1200 civarinda ama 750ye kadar düsürebilirsin, katlanmiş halide 54CM, 28CM, 91 CM gayet kücük yani :)

bende haftalardır araştırıyorum ama karar veremiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim aradığım özellikler çift yön 4 tekerinde 360 derece dönmesi ve içinin rahat olması.. önerileriniz var mı ????

bende haftalardır araştırıyorum ama karar veremiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim aradığım özellikler çift yön 4 tekerinde 360 derece dönmesi ve içinin rahat olması.. önerileriniz var mı ????
benimkierin ön tekerleri 360 derece dönüyor 4 tane dönene rast gelmedim yada dikkat etmedim neden gerekli ki 4 ü dönmesi:KK46:

Back
X