Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim de aynı sizin gibi düşünüyor. Her ikimizin de arabası var zaten bebek arabasına çok da ihtiyacımız yok diyor. Bu süreci yaşayan annelerim yardım ederse fikir olabilir bize de5 aylk olduk hala almadım anakucağı kullanıyorumalsam mı diye düşünüyorm bende
![]()
Bilmiyorum ki.. bizde de araba varr . Bide bu pandemi süreci girince çkmadığımız için almadık. Biryere gidileceği zaman genelde kehdi arabamızla gittik. Bide yaknda yürümeye başlar arabaya binmeyi hiç istemez alsam iyi mi olur bilemiyorum boşu boşuna almak istemiyorum daEşim de aynı sizin gibi düşünüyor. Her ikimizin de arabası var zaten bebek arabasına çok da ihtiyacımız yok diyor. Bu süreci yaşayan annelerim yardım ederse fikir olabilir bize de![]()
bende bir türlü karar veremiyorum bakarken hep o da bu d olsun derken
Bu aydan sonra kesinlikle kraft cabin öneririm.5 aylk olduk hala almadım anakucağı kullanıyorumalsam mı diye düşünüyorm bende
![]()
Almalısınız elbette.Arkadaşlar merhaba. Deneyimli annelerim, bebek arabası arayışındayım ve ne almam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok. Lütfen kullandığınız ürünler hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz![]()
Teşekkürler cevabınız içinAlmalısınız elbette.
Baston benim tecrübeme göre oldukça kullanışsız hem bagaj açısından hem de iki elle sürülmesi durumunda kalındığından.
3 tane bebek arabam var ve en memnun kaldığım kraft cabin.
Ama yenidoğan kullanamıyor bunı, ana kucağı sabitlenmiyor.
O görüntüsü güzel, koca tekerlekli ve çokça pahalı arabalara hiç özenmeyin, 1 yaş sonrası çöp hepsi.
Mümkün mertebe hafif, az yer kaplayan, tek elle açılıp, kapanabilen bir model olmalı.
E bebekten Canyon Seyahat sistem bebek arabası aldım. Bir buçuk senedir kullanıyorum. Puseti çok sağlam, port bebe kısmının bir çok oturma ve yatma pozisyonu var. Tekerlekleri kaliteli, sürüşü çok kolay bazen tek elimle rahatlıkla sürebiliyorum. Çok memnunum ben. Şimdilerde biraz pahalanmış ama değer diye düşünüyorum. Bir bakın derim.Arkadaşlar merhaba. Deneyimli annelerim, bebek arabası arayışındayım ve ne almam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok. Lütfen kullandığınız ürünler hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz![]()
Baby plus rocket baston bebek arabası doğdugundan berı kullanıorm cok memnunuz.arabaya atıp gezıorz ıstedıgımız yerde.hafıf kalıtelı.3 kademelı sırt ayarı var bız cok memnunuz canm.Arkadaşlar merhaba. Deneyimli annelerim, bebek arabası arayışındayım ve ne almam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok. Lütfen kullandığınız ürünler hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz![]()