iyi günler bir buçuk yasında kı oğlum için bi bebek arabası arıyorum dogdugunda uygun bı araba aldım ama bu kadar dayandı.ikinci el bebek arabası arıyorum oğlum arabasız durmuyo bı yere çıkamıyorum uygun birazda sağlam bı bebek arabasına ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
fiyatı ne kadar acaba öğrenebılırmıyım
teşekkür ederım ama bana pahalı geldı bıraz ben uygun bısey istiyorumBendede sunny baby var 300 tl fiyati
benimkine bir goz atinteşekkür ederım ama bana pahalı geldı bıraz ben uygun bısey istiyorum
benimkiaraba cbir goz atin
tertrmiz duruyor dolapta
150 tl
Arabayi cok begendim cok guzel gercekten ama ben yuzelli de veremiyorum maglesef keske olsada versem ben sadece yetmis liram var ayirdigim oyuzden ikinci el ariyorumbenimkine bir goz atin
tertrmiz duruyor dolapta
150 tl
anladimArabayi cok begendim cok guzel gercekten ama ben yuzelli de veremiyorum maglesef keske olsada versem ben sadece yetmis liram var ayirdigim oyuzden ikinci el ariyorum
Amin tesekkurler ama olmayin ca yapacak bisey olmuyo iyi gunleranladim
gonlunuze gore bulurdunuz insallah
dedigim gibi bizimki jullanilamadi
250 ben vrrdim daha da uyguna verirsem.icim yanacak malin fayasini goremeyeceksiniz
o yüzden ins gonlunuze gore bulursunuz
ama 70 tl ye puset bulursunuz sanirim bebek arabasi biraz zor
benimki ikiainin arasi ne brbek arabasi gibi hantal ne de puset gibi dayaniksiz
cok kullanışlı
Amin tesekkurler ama olmayin ca yapacak bisey olmuyo iyi gunler
Bebek arabanizin resmi var mi gorebilirmiyimKargo sizden 70 liraya verebilirim. Hem sizin işiniz görülsün hem ben fazlalıklardan kurtulayım.
Bebek arabanizin resmi var mi gorebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?