Bebek İkinci El bebek arabası arıyorum

tbaytkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
25
0
1
37
iyi günler bir buçuk yasında kı oğlum için bi bebek arabası arıyorum dogdugunda uygun bı araba aldım ama bu kadar dayandı.ikinci el bebek arabası arıyorum oğlum arabasız durmuyo bı yere çıkamıyorum uygun birazda sağlam bı bebek arabasına ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

iyi günler bir buçuk yasında kı oğlum için bi bebek arabası arıyorum dogdugunda uygun bı araba aldım ama bu kadar dayandı.ikinci el bebek arabası arıyorum oğlum arabasız durmuyo bı yere çıkamıyorum uygun birazda sağlam bı bebek arabasına ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba,

Sıfır ürün var. Hediye geldiği için hiç kullanılmadı. İstanbuldayız. Bu linkten bakabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sifir-cift-yonlu-bebek-arabsi.738859/

Arabayi cok begendim cok guzel gercekten ama ben yuzelli de veremiyorum maglesef keske olsada versem ben sadece yetmis liram var ayirdigim oyuzden ikinci el ariyorum
anladim
gonlunuze gore bulurdunuz insallah
dedigim gibi bizimki jullanilamadi
250 ben vrrdim daha da uyguna verirsem.icim yanacak malin fayasini goremeyeceksiniz
o yüzden ins gonlunuze gore bulursunuz
ama 70 tl ye puset bulursunuz sanirim bebek arabasi biraz zor
benimki ikiainin arasi ne brbek arabasi gibi hantal ne de puset gibi dayaniksiz
cok kullanışlı

anladim
gonlunuze gore bulurdunuz insallah
dedigim gibi bizimki jullanilamadi
250 ben vrrdim daha da uyguna verirsem.icim yanacak malin fayasini goremeyeceksiniz
o yüzden ins gonlunuze gore bulursunuz
ama 70 tl ye puset bulursunuz sanirim bebek arabasi biraz zor
benimki ikiainin arasi ne brbek arabasi gibi hantal ne de puset gibi dayaniksiz
cok kullanışlı
Amin tesekkurler ama olmayin ca yapacak bisey olmuyo iyi gunler

Hala arıyorsanız 70 tl kargo sizden .Ankara içi elden teslim alabilirsiniz. Çok sağlam, temiz, sorunsuz. Derin ve ağırlığa dayanıklı sepeti , hem sizin hem bebeğinizin önünde açık, kapalı eşya koyma gözleri mevcut. Tepeden bebeği izleme imkanı veren şeffaf bölümü var. İlgilenirseniz detaylı foto yüklerim...

Eklentiler

• IMG_9758.webp
    IMG_9758.webp
    303 KB · Görüntüleme: 185
  • IMG_9863.webp
    IMG_9863.webp
    273,9 KB · Görüntüleme: 199
Back
X