Doğuma Hazırlık Bebek arabası çift yönlü mü olmalı-tek yönlü mü

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
bebek arabsaını çift yönlü almak istiyorum.ama bazı arkadaşlar çok ağır oludğu için kullanışsız olduğunuz söyluyorlar. ama tek yönlü bebek arabasını sürerken bebeği rüzgardan korumak zor olur diye düşünoyorum.
kullanan arkadaşlar fayda-zarar hesabını yaparak hangisi daha avantajlı yazabilir misiniz?
ağır olsa dahi çift yönlü almalı mıyım,
rüzgar sorunu olsa dahi tek yönlü mü almalıyım?

çok kuukkende kullanacaksan benim gibi çift yonlu daha iyi belli yasa kadar sana dogru bakiyor bebek. buyuyncede ters çevirip disri dogru bakiyor

Bız de uc tekerleklı tek yonlu almak ıstıyorduk ama arastırdık hem cocugu olanlara sorduk hem de netten baktık.Ruzgar olunca kendı tarafına cevırebılıyorsun,bazen aglıyo kendıne dogru cevırınce muhabbet edıorsun fılan ıyı oluyo dıye okuduk.Oyle aldık hema gır degıl bızımkı 5.5 kılo

Bizimkide çift yönlü.Çok rahat kullandık biz.
Ama aklınız varsa hafif alın yani iyi araştırın hem hafif hem çift yönlü olsun.Kullanması rahat olsun inip binmelerinizi ve her ihtimali düşünün.Gerçekten şimdi göze gelmiyor ama bebekle olunca zorlanabiliyorsunuz tek başınıza çıktığınızda.

Ben çift yönlü ve 10 kg lık bi bebek arabası aldım.Kızım suan 1 yasına gelmek üzere ve kesinlikle arabada oturmayı sevmıyo arabada ayaga kalkıyo cıkıyo bi şekılde kemerini takmama ragmen keske hiç araba almasaydım.Baston bence çok daha iyi ilk basta tipi hiç hoş durmuyo gibi ama zmaanla kullanımın daha önemli oldugu anlasılıyo.
Ama eğer kucukse bebeğin çift taraflı olması avantaj rüzgardan koruyo
Yüzünü sürekli görebiliysun . Kışa girerken gayet iyi oluyo yani. Yani evin asansörlüyse indirmede hiç bi sıkıntı olmuyo.Arabanda varsa kg da farketmiyo.sıgıyo bi şekilde ama hafif çift yönlü bulursan hiç kacırma

bence kesinlikle çift yönlü. ben de araba alma aşamasındayım ve çevremde bebek arabası kullanan tüm arkadaşlarım arabanın çift yönlü, sırtı tam yatan ve hafif olması gerektiğini söylüyor.
kraft, pierre cardin, babay2go uygun fiyata bu özelliklere sahip olan arabalar....

bebek arabsaını çift yönlü almak istiyorum.ama bazı arkadaşlar çok ağır oludğu için kullanışsız olduğunuz söyluyorlar. ama tek yönlü bebek arabasını sürerken bebeği rüzgardan korumak zor olur diye düşünoyorum.
kullanan arkadaşlar fayda-zarar hesabını yaparak hangisi daha avantajlı yazabilir misiniz?
ağır olsa dahi çift yönlü almalı mıyım,
rüzgar sorunu olsa dahi tek yönlü mü almalıyım?

kızımın 2 arabası vardı
biri çift yönlü onu çok az kullandık ilk 1-2 ay felan
sonra hediye ettim birine
çok ağır çok büyüktü
tekerlekleri çok büyük ve ağırdı
katlarkan canım çıkıyordu bagaja zor sığıyordu felan
ama bebek çok rahat ediyor içinde hiç sarsılmıyor
özellikle soğuk havalarda çok güzel
bizimkinin taşıma çantası vardı kızım hep dışarda uyurdu onu öylece taşıma çantasından alır eve çıkarırdım onun içinde uyurdu mışıl mışıl

sonra travel systeme geçtik
ana kucağı içine oturan pusetimiz çok hafif çok kullanışlı ama tek yönlü
jogger tarzı 3tekelekli
ama çok pratik katlaması felan çok kolay
halen onu kullanıyorum ana kucağını kaldırdık tabii içine sığmıyor artık

şimdi birde baston tipi puset aldım ama daha kullanmadık
yazın inşallah
yaza öyle daha pratik olur kanımca
kızımda büyümüş olur daha rahat olur bence
mağzalara felan girerkende daha kolay olur

Son düzenleme:
Çift yönlü bebek arabaları konusunda burada bayağı bir şeyler var.Yol gösterici güzel yazılar,yorumlar derlenmiş.
Çift yönlü bebek arabası

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle çift yönlü. Benim bebeğim sürekli bizi görmek istiyor dolaştırırken. bizim içinde çok daha iyi emziği düştümü uyudumu her saniyesini gözlemliyebiliyoruz. Belirli bir aydan sonra dışarya bakmak istediklerini duymuştum ama biz de öyle bir şey olmadı

bu konuyu ben de çok araştırdım ve çift yönlü de karar kıldım. henüz kullanmıyoruz tabi ama inşallah memnun kalırız.

Back
X