Doğuma Hazırlık Bebek arabası konusunda tavsiye istiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.544
423
Selam herkese nasipse ikinci bebeğimi bekliyorum biliyorum henüz erken ama anca karar veririz diye şimdiden ufak ufak araştırıyorum kizimdan kalan tam yatmayan bir baston pusetimiz var ama şimdi yeni doğan için bebek arabası şart olacak yanlız ben çok kararsızım travel sistemler çok güzel havalı ama çoğunlukla tek başıma dışarı cikicam ikinci katta oturuyoruz arabanın iskeletini ayrı indir oturma bölümünü indir çıkar zor olmazmi asansör yok ve kizimda olduğundan mecburi dışarı fazla çıkıyorum yaz doğumu olucak nasipse illaki çıkılır yani işin özeti tavsiye istiyorum

Merhabalar benim evim de sizinki gibi fakat benim bebeğim kış bebeği sayılır genelde tek basıma olacağım o yüzden seyahat sistemleri sevmeme rağmen baston aldım. Chicco liteway plus aldım. Baston seyahat sistem olarak geçiyor ve tam yatıyor puseti de var ve çok kolay monte ediliyor. Arabanın gövdesi de çok hafif. Şimdilik güzel kullanınca göreceğim bakalım nasılmış

Aslında cihicco otokoltugumuz var sadece arabayı alsam uyarmı acaba

Sana hafıf bı araba lazım oleyse prego baby 2077 rover onerebılırım bende dusunuyorum bunu araştırbılırsın fıyatıda uygun 6bucuk kilo travel sıstem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…