Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 bine kadar alabılırım şu an aklımda joıe tourıst bebek arabası ve pıere yeeho 2 kabın bebek arabası varBütçe nedir
Evet yenı doğum yapacağım ınce ve kolay tasınabılen bır ürün ıstemıstımKabin boylar genelde yenidoganlar icin uygun degil eger yeni dogum yapicaksiniz. Birde sehir icinde kullanmaya hic musait degil tekerlekleri ya. Tekerlegi buyuk bir araba tercih ederdim ben Turkiye sartlarinda
Ince hafif arabalar sehir icine uygun degil acincasi. Soyle yarim saat ittirince insanin elleri agriyor. Manevra yetenekleri cok iyi olmuyor. Gidip bir bebek magazisinda uzerine en az 4-5 kg bir agirlik koyarak surmeyi deneyin.Evet yenı doğum yapacağım ınce ve kolay tasınabılen bır ürün ıstemıstım
Ben kabin boy prego lotus kullanıyorum bebeğim 4.5 aylık memnunum herhangi bir sorun yaşamadım. 9700 e almıştım doğumdan hemen önce. Kullanımı kolay hafif katlanabilir. Sadece kabin boy olduğu için pusete sığmamaya başladı boyu uzadıkça zaten oturmaya başlayınca puset kullanmayacağım oto koltuğu alacağım için dert etmedimMerhabalar bebek arabası almayı düşünüyorum kabın boy tavsıye edecegınız marka var mu acaba yardımcı olabilir misiniz
Merhabalar bebek arabası almayı düşünüyorum kabın boy tavsıye edecegınız marka var mu acaba yardımcı olabilir misiniz
Cnm bende prego axion var yeni aldım ebebekten bir bak istersen ben beğendim baya donanımlı geldi bana çift yönlü özelliğinde var 17 aylık bir oglum var birde yenidoğum yapacağım rahat kullanabilmek adına aldım benim hoşuma gittiEvet yenı doğum yapacağım ınce ve kolay tasınabılen bır ürün ıstemıstım