• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek arabası konusunda yardımcı olabılır mısınız

Defne4898

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
3
Merhabalar bebek arabası almayı düşünüyorum kabın boy tavsıye edecegınız marka var mu acaba yardımcı olabilir misiniz

Kabin boylar genelde yenidoganlar icin uygun degil eger yeni dogum yapicaksiniz. Birde sehir icinde kullanmaya hic musait degil tekerlekleri ya. Tekerlegi buyuk bir araba tercih ederdim ben Turkiye sartlarinda

Kabin boylar genelde yenidoganlar icin uygun degil eger yeni dogum yapicaksiniz. Birde sehir icinde kullanmaya hic musait degil tekerlekleri ya. Tekerlegi buyuk bir araba tercih ederdim ben Turkiye sartlarinda
Evet yenı doğum yapacağım ınce ve kolay tasınabılen bır ürün ıstemıstım

Ince hafif arabalar sehir icine uygun degil acincasi. Soyle yarim saat ittirince insanin elleri agriyor. Manevra yetenekleri cok iyi olmuyor. Gidip bir bebek magazisinda uzerine en az 4-5 kg bir agirlik koyarak surmeyi deneyin.

Ben prego axis kullanıyorum arkadaşlarım daha hafif diye prego mios aldılar hepimiz memnunuz

Merhabalar bebek arabası almayı düşünüyorum kabın boy tavsıye edecegınız marka var mu acaba yardımcı olabilir misiniz
Ben kabin boy prego lotus kullanıyorum bebeğim 4.5 aylık memnunum herhangi bir sorun yaşamadım. 9700 e almıştım doğumdan hemen önce. Kullanımı kolay hafif katlanabilir. Sadece kabin boy olduğu için pusete sığmamaya başladı boyu uzadıkça zaten oturmaya başlayınca puset kullanmayacağım oto koltuğu alacağım için dert etmedim

Eklentiler

• IMG_4625.webp
    IMG_4625.webp
    41 KB · Görüntüleme: 40

Ben elele plane 2 almıştım ama bana agir geldi gracoya gectim cok daha hafif

Cnm bende prego axion var yeni aldım ebebekten bir bak istersen ben beğendim baya donanımlı geldi bana çift yönlü özelliğinde var 17 aylık bir oglum var birde yenidoğum yapacağım rahat kullanabilmek adına aldım benim hoşuma gitti

Ben kraft peru kullanıyorum doğduğundan beri(13 aylık şimdi) evet biraz ağır bir araba ama dağ bayır bana mısın demiyor ben çok memnunum.Sadece tek başına indir kaldır biraz zor olabilir ben çok dert etmiyorum o tarafı.

Back
X