Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyalarıbebek arabası konusunda
merhabalar. bebek arabası bakıyoruz, kraft capri kullanan var mı aranızda. çok kararsızım. kraft lily, chicco trio ve casual cadillac da çok güzel. tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
Kraft aura kullanıyoruZ. genel olarak memnunuz. sadece kemerleri biraz kısa tam vucuduna göre ayarlanmıyo. oğlum büyüdüğünden omza gelen kısmı kısa kalıyo gibi. bide çift yönlü ama bebek size bakar pozisyona döndürdüğünüzde arka tekerleri 360 derece dönmediğinden sürmek biraz zor olabiliyo ama çok ince detay sorunlar bunlar. dediğim gibi genel olarak memnun kaldık sık kullandık hiç bi sıkıntı olmadı. eğer çift yönlü alacaksanız ki öyle almalısınız her iki yönüyle de sürüş yapın. manevralar çok kolay olmayabiliyo. bide o büyük tekerlileri önermiyorum arabanın bagajına sığmıyo :)
Ben kraft twist air teavel sistem bebek arabasi aldim bayagi kullanisli biseye benzio cocuklu arkadaslarim com rahat kullanabilecegimi soyledi bi bakmani oneririm
O modelleri bilmiyorum ama bebek arabasında aranan özellikler Hafif olması (7kiloyu geçmemeli) Katlanınca ufacık olması Travel sistem gibi her parçasının ayrılmsması. Çünkü hep onların parçasını hem çantsnı hem çocuğu tutamassın. Ben şuan katlanmayan ufak bi puset aldım. Çok memnunum.